Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to było kiedy PO jeszcze nie rządziło

Polecane posty

Gość gość

Za rzadów PISu, kiedy Tusk nie był jeszcze premierem, kiedy premierem był Kaczyński. Też go obrazali? Zawsze były za PO? Hejtowali rządzacych? Tamtych lat nie pamiętam, byłąm dzieckiem jeszcze. Zastanawiam sie od czego to zależy, jakby teraz np. wygrał kandydat PISu a potem na jesieni PIS albo inna paria, taki Kukiz np. to jakby się zachowywały media, dalej byłyby za PO?

Gość gość
Ustawa Wilczka gwarantowała Polsce dobrobyt, Układ zniszczył ustawe na rzecz totalitarnego socjalizmu.

Gość gość
jak nie było PO to było cudnie. każdy miał pracę, płace były większe niż w niemczech, dobrobyt był ogólny, wszyscy mieli samochody i jeździli do egiptu na urlop, panowała wolność. przyszło po i wszystko ukradło.

Gość gość
Normalnie było - mniej fotoradarów i mniej przygłupów w TV :)

Gość gość
Ma w ogóle w Polsce szansę inne ugrupowanie niż PO (składające się z innych osób, a nie zmiana nazwy...) czy to jest z góry przegrane, np, te wybory? bo wszędzie lansują Komorowskiego i są pewni, ze wygra jakby nie dopuszczali innej opcji, o drugim kandydacie mówi się z pogardą i wymyśla na niego kolejne oszczerstwa, wyciąga sie cokolwiek a prezydenta wybiela z najgorszych rzeczy i największych obciachów. Dlaczego mediom, nawet telewizji publicznej tak strasznie zależy na utrzymaniu władzy przez PO, wytłumaczy mi ktoś?

Gość gość
mniej było fotoradarów i można było jeździć 200 na godzinę nowoczesnymi samochodami. po wszystko ukradło i postawiło fotoradary, żeby nas ograbić z pieniądzów.

Gość gość
Wytłumacze Ci. Bo PO gwarantuje wolność a PiS zamordyzm. Dotarło? Nikt nie wymyśla oszczerstw bo większosć oficjalnie publikowanych rzeczy to sama prawda o Dudzie i Komorowskim.

Gość gość
To nie jest wolność, tylko propaganda, nie wciskaj mi kitów, moja dziecieca naiwność już się skończyła, dobrze widzę jak atakują każdego kto nie jest z PO lub za PO w wywiadach np. na TVP, jaki mają stosunek do innych ugrupowań, nieprzychylnych obecnej władzy. Dlaczego dziennikarzom aż tak zależy na PO, albo tym celebrytom, starym aktorom? przecież oni maja hajsu w cholerę, co im za różnica? dlaczego tak bronia tych komunistów?

Gość gość
Bo bronią wolności.

. Dlaczego dziennikarzom aż tak zależy na PO, albo tym celebrytom, starym aktorom? przecież oni maja hajsu w cholerę, co im za różnica? dlaczego tak bronia tych komunistów? xxx Nie wiem ale może oni też wybierają ,,mniejsze zło" :O

Gość gość
Ogromna stronniczośc w wywiadach, gdy wypowiadają się PO, PSL, lub ci z SLD którzy jawnie popierają PO to są mili, uprzejmi, spokojni, pytania, fajna rozmowa, a jak przyjdzie ktoś z opozycji albo kandydaci na prezydentów jak przychodzili to zawsze atak, uśmieszki, wyciąganie najgorszych spraw, że po co kandydują jak mają tak słąbe poparcie. Ale rozdmuchiwanie poparcia na Komorowskiego przed I turą, miał w granicach 60-70% a tu wylądował z 30.

Gość gość
pulchny. shatyna nie lubisz a gadasz jak on.

Gość gość
Było w miarę normalne życie . Była praca , był czas na rozrywkę , ludzie nie byli zestresowani , nie odcinali się od świata siedząc w domu i co najważniejsze nigdzie nie musiałem wyjeżdżać , niestety przyszło PO i dwa lata później zawinąłem żagle :O Nie dało się żyć !

Gość gość
pulchny, co ty gadasz z tym mniejszym złem, jesteś za PO, widziałam. Oni nie są tacy tylko do PISu np tylko do każdego kto jest z opozycji, nie chwali PO, kandydaci niezależny taki Kowalski np. a jak był traktowany przez Tadlę tak samo jak "katol" z PISu, każdy kto powie coś złego na władzę jest zły, najgorszy bo obecna władza robi co może tacy altruisci co sie da robią dla nas przecież. Jakie oni mają akurat z nich korzysci?

Gość gość
nie dało się żyć? dlaczego?

pulchny. shatyna nie lubisz a gadasz jak on. Lubienie czy nie tu nie ma nic do rzeczy. Mówię cały czas, ze wywalone mam na wybory ale jako człowiek bezstronny staram się brać pod uwagę różne aspekty jednego tematu. Co zaś do Shatyna to nie lubię go raczej za sposób wyrażania zdania a nie za poglądy. Te w moich oczach nikogo nie dyskwalifikują. Ciebie też:P

Gość gość
Jak PO nie rządzilo przecież oni wcześniej rządzili POd szyldami Kongresu Liberalno-Demokratycznego a POtem Unii Wolności.

pulchny, co ty gadasz z tym mniejszym złem, jesteś za PO Bzdura a jeśli nie skumałaś ironii to sorry...:(

Gość gość
PO od samego początku gdy dorwało się do władzy prowadzi politykę propagandową agitacyjną przeciw PiS ! Oszczerstwa nastawianie narodu przeciwko PiS , wyśmiewanie Kaczyńskich, straszenie kościołem (jakby go przez tyle lat nie było w PL :O ) Ludzie ogarnijcie się ! Przecież to jasne jak słońce, widać to na każdym kroku od samego panowania mafii PO wskich świń ! Nie jestem ani za jednymi ani za drugimi , ale aż tak ślepy ani głupi żeby nie zauważyć od samego początku zmowy przeciwko PiS , Nie jestem !!! Nie dajcie się wciągać w te PO wskie sztuczki i gierki , bo przeklniecie dzień w którym oddaliście głos na Komora i na PO ! jeśli teraz on wygra z Polską jest KONIEC !!!

Gość gość
jakie były oszczerstwa o pis?

Gość gość
kościół był ale nigdy tak się nie pchał do władzy jak teraz.

Gość gość
poczytaj Szczerskiego bo warto co pisowi po durnych łbach chodzi.

Gość gość
PiSod samego początku prowadzi politykę propagandową agitacyjną przeciw PO bo chce się dorwać do władzy i zniszczyć opozycję.! Oszczerstwa nastawianie narodu przeciwko PO , wyśmiewanie Komorowskiego, straszenie urojonym rezimem. Ludzie ogarnijcie się ! Przecież to jasne jak słońce, widać to na każdym kroku od samego panowania mafii PiSwskich świń ! Nie jestem ani za jednymi ani za drugimi , ale aż tak ślepy ani głupi żeby nie zauważyć od samego początku zmowy przeciwkPO , Nie jestem !!! Nie dajcie się wciągać w te PiS owskie wskie sztuczki i gierki , bo przeklniecie dzień w którym oddaliście głos na Dude i PiS ! jeśli teraz on wygra z Polską jest KONIEC !!!

Gość gość
Gdyby PO realizowało liberalne obietnice na których wygrywali i konsekwentnie je wprowadzali w życie, teraz mieliby 80% zadowolonych i zamożnych obywateli głosujących na Platfusów. Niestety opanowała ją zgraja postkomunistów o mentalności socjalistycznej i totalitarnej dzięki biurokracji rujnując gospodarkę. Wybrali drogę budowania swojego elektoratu zatrudniając setki tysięcy kolejnych urzędników zamiast umożliwić obywatelom bogacenie się przez zliberalizowaną gospodarkę. Polacy im tego nie darują, niech teraz śmieci zdychają w uPOkorzeniu i męczarniach.

Gość gość
Czytałam Sumlińskiego i widzę, że BK to nie nieporadny misio tylko przestępca wysokiego kalibru, który powinien siedzieć w więzieniu (bo wcześ iej nie siedział tylko był na wczasach). Jego tajne związki z WSI, których nie wolno rozgrzebywać bo gdy Jan Pospieszalski to zrobił to zniknął z publicznej TV, chore ;/.

Gość gość
liberalne obietnice padły pod ciosami kryzysu światowego i trzeba było je odłożyć. teraz zdjęto z Polski procedurę nadmiernego deficytu (która była nałożona dzięki pis) i od razu jest reakcja rządzacych.

Gość gość
Jak Komorowski powinien siedzieć w więzieniu to zgłoś sprawę do prokuratury. Skoro to tak oczywista sprawa to bez problemu się nią zajmą.

Gość gość
Czytales Sumlinskiego i se k***a dopowiedziales wszystko. Ja p*****le powiedz k***a co z tamtad wyplynelo procz waszych pisowskich urojen.

Gość gość
Coś k***a wypłynęło ale sami nie wieza co. Kaczor rozwiazal WSI bo byl zazdrosny o wpływy i o całą sieć kontaktów.Chcial po prostu mieć władzę nad wywiadem

Gość gość
dziś Teraz jest już po ptakach, pozytywne efekty liberalizacji gospodarczej widać już po kilku miesiącach ich realizacji. PO zaniechała wszelkich zmian czego efektem jest stagnacja gospodarcza. Woleli zatrudniać kolejnych biurokratów, podwyższać podatki i zaciskać fiskalno-biurokratyczną pętle na szyi podatników. Oby zdechli jak najszybciej, szkoda na te miernoty czasu i zmarnowanych pieniędzy.