Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odżywka do włosów

Polecane posty

Gość gość

Witam.Ostatnio farbowałam włosy farbą z L'Oreal Paris Prodigy i była zawarta do niej odżywka do włosów "satynowa miękkość i blask".Czy ktoś wie,gdzie można ją "i czy wgl?" kupić osobno?Będę wdzięczna za odpowiedź. Podaję tez skład odżywki: Odżywka Satynowa Miękkość i Blask: Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Esters, Lactic Acid, Trideceth-6, Chlorhexidine Digluconate, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Butylphenyl Methylpropional, Potassium Hydroxide, Cetrimonium Chloride, Hexyl Cinnamal, Parfum/Fragrance, (F.I.L. C159703/2).

Gość gość
Popatrz na allegro

Gość gość
Przejrzałam już chyba cały internet i nie ma ...

Gość gość
a nie możesz spojrzeć na sklepy profesjonalne, dla fryzjerów? Tu na przykład: http://trena.pl/657-wlosy albo tam będzie, albo znajdziesz podobną tej firmy lub innej :)

Gość gość
ja zawsze szukam na i-styl.pl, zawsze mają dużo nowości, zajrzyj może akurat mają teraz w ofercie :)

Proponuję wybrać się do sklepiu ziko dermo, mają tam bardzo duży wybór kosmetyków, a nawet gdy nie uda Ci się znaleźc identycznej to konsultantka pomoże dobrać podobną.

Gość gość
Identyczny skład,więc i to pewnie ten sam produkt z serii L'Oreal Paris to ELSEVE TOTAL REPAIR ODZYWKA REKONSTRUUJĄCA (jasnofioletowe opakowanie z biało-czerwoną "nakrętką").

Ja nie bardzo się przykładam do wyboru odżywki do włosów. Kupuję akurat tą, która jest aktualnie w promocji. Wszystkie te odżywki mają silikony, które oblepiają włosy, ale wcale ich nie regenerują. Stosuję je, ale nie oczekuję od nich cudów.

Gość gość
Fryzjerka mi powiedziała, że faceci łysieją, bo szorują ręcznikiem głowę po umyciu... smiech.gif Podrzucam ciekawe porady o tym jak dbać o włosy kręcone, by nie wyłysieć i nie mieć szopy na głowie: http://mlodzinadorobku.pl/jak-dbac-o-wlosy-kr econe/