Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malgosiasamosia

rozprawiczylam go ale nurtuje mnie pewien problem..

Polecane posty

Witam. od pewnego czasu nurtuje mnie problem czy cos ze mna nie tak czy to nie tak z chlopakiem. Chodzi o to ze rozprawiczylam pewnego 19latka i spalismy ze soba juz okolo 20 razy. Kochamy sie bez gumki nie zabezpieczamy sie bo mam inna antykoncepcje. I uprawiamy zawsze stosunek przerywany. Lecz on wychodzi ze mnie minute wczesniej .. conajmniej, i wtedy sobie robi reka mega szybko i dopiero wtedy konczy. Czy cos ze mna nie tak? Czy on nie czerpie jakiegos zadowolenia z seksu? Powinno byc tak ze wychodzi facet 5 sek wczesniej ale nie minute.,....i to nie tylko jeden raz. zawsze tak jest,. jestem jego pierwsza dziewczyna. ale ja jestem raczej doswiadczona to nie wiem o co chodzi... zdarzalo wam sie tak kiedys?

jeszcze chcialam dodac ze wydaje mi sie ze przyzwyczail sie do reki.. i seks mu juz tak fajnie nie smakuje.. sama nie wiem..

Gość gość
Moj wyciagal kilka "ruchow reka" przed. No ale nie minute. Moze on po prostu boi sie, ze za pozno wyciagnie?

Gość gośćW
mój obecnie mąż też został przeze mnie rozprawiczony. Przez pewien czas wyglądało to tak jak piszesz, wynikało to z tego że dość często się wcześniej zadowalał sam. Jak już byliśmy razem to przestał die masturbować i stopniowo seks był coraz lepszy z tym że długodystansowiec z niego, na początku nie dawałam rady. Jesteśmy razem ponad 6 lat i tak szczerze to dopiero od dwóch lat jest ekstra, wiemy co lubimy jesteśmy otwarci dojrzali. Może u Was będzie podobnie

Gość gość
jakie dzieciaki, zapytaj go czemu tak robi, o miłości nic nie pisałaś, ale w związkach trzeba umieć ze sobą rozmawiać, bo potem tragedia przy byle problemie

Gość gość
Wiesz, to jest takie przyzwyczajenie i niestety może być przyczyną stresu. Jeżeli masz inną metodę antykoncepcji (napisałaś, że masz), to pozwól mu skończyć w sobie (po prostu przytrzymaj go nogami albo na nim usiądź). Albo zrób mu loda, może po prostu musi się nauczyć, że można skończyć bez pomocy ręki.

Gość gość
Moj facet co prawda nie byl prawiczkiem, ale doskonale moge stwierdzic, ze wczesniej jechal tylko na tzw. "recznym", bo zadowalanie reka podczas seksu oralnego lubi bardziej niz ustami. A do tego jego penis do niedawna mial pewne skrzywienie, byl bardzo przekrzywiony "w dol", teraz malo co po tym skrzywieniu zostalo, wiec wniosek nasuwa sie sam. Poza tym gdy wczesniej konczyl poza mna to doskonale widzialam ze wlasnie pomagajac sobie reka podczas orgazmu przekrzywia czlonka w dol.