Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poirytowana

Polecane posty

Gość gość

chcę wychodzic na imprezy, do klubow, pubow, poznawac nowych ludzi chociazby raz/dwa razy w miesiacu. niestety nie moge sobie na to pozwolic ze wzgledu na moich znajomych.. moja przyjaciolka ktora uwielbiam, kocham i dalej by wymieniac jest wspaniala, ale strasznie nudna. mamy po 18 lat, a zeby z nia gdzies pojechac, wyjsc musze czekac na specjalna okazje. zdarza sie tak srednio raz na dwa miesiace, a jak juz gdzies jestesmy to ona siedzi, wpatruje sie w jakis punkt, nie ma o czym z nia rozmawiac.. najgorsze w tym wszystkim jest to, ze wlasciwie tylko na niej moge polegac, mam innych znajomych ale nie chcialabym spedzac z nimi czasu poza szkola, a tych ktorych faktycznie lubie mieszakaja gdzies na wsiach z autobusem raz na 4 godziny. co tu robic? czuje ze marnuje moje ostatnie 'nascie' lat.. nie jestem osoba ktora wskakuje kazdemu do lozka, tylko chodzi o sam fakt bycia z innymi ludzmi, zabawy, wyszalenia sie. no kurde rece opadaja.. z kolei gdzie poznac osoby z moimi checiami i potrzeba zabawy skoro nigdzie nie wychodze?

Gość gość
;) na wsiach też można się ustawić na domówkę. jedyne twoje wyjście to albo jednak spotykać się też z innymi znajomymi (tylko się nie zawiedź) albo wziąć koleżankę np. na festiwal, koncert, wernisaż, wystawę. przy czym ludzi rzeczywiście najczęściej spotyka się na imprezach albo wśród znajomych.