Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety niezadowolona

Dlaczego seks nie jest już ok?

Polecane posty

Gość niestety niezadowolona

Jestem ze swoim partnerem trzy lata, szybko przeszliśmy do seksu, w sumie od tego zaczęliśmy związek :) Nigdy nie było cudownie, jak z filmów czy książek, ale aż taką romantyczką nie jestem i w to nie wierzę. Nigdy nie osiągnęłam orgazmu pochwowego, łechtaczkowy udało się kilka razy bez mojej pomocy (np. kiedy byłam na górze). Mój facet najwięcej zwala na tabletki, które na pewno się do tego przyczyniły, ale wydaje mi się, że one tylko zmniejszają libido, a nie np. powodują ból (szczególnie duży na początku). Z reguły przyjemność zaczynam odczuwać dopiero na sam koniec, w trakcie często jestem znudzona i myślę, "co zrobić na obiad"... :o Co jeszcze może być tego przyczyną? I co z tym zrobić?

Gość gość
nic. kobiety nic nie mają z seksu,chyba tylko frustrację.

Gość gość
No ale dlaczego? Tyle kobiet mówi, że uwielbiają seks, kobiety też zdradzają, a przecież kochanek też wymaga seksu, no dużo osób to lubi...

Gość gość
są kobiety zadowolone z seksu, mimo, że nigdy nie doświadczyły orgazmu. tak mówią. ja nie wierzę :) są kobiety, które mają o. większość chyba mówi, że jest zadowolona, żeby koleżanki nie pomyślały że mają fatalnych facetów.

Gość gość
Ale chyba w jakiś sposób można znaleźć to zadowolenie?

Gość gość
Nie wiem. Nie jestem feministką, ale, delikatnie mówiąc wkur... mnie, że nie mogę mieć tak normalnego seksu jak mój facet za każdym razem: podniecenie, plateau, orgazm. Tylko mam latami ćwiczyć i próbować to może mi sie orgazm trafi raz za kilka lat. To rodzi tylko frustracje.

przyczyną jest brak miłości i pasji (w sumie to to samo ;) )

Gość gość
Autorko Ty mysl o seksie a nie o obiedzie! Z takim podejsciem to Ty do niczego nie dojdziesz. I pytanie czy podniecaja cie inni faceci I czy z ktoryms chcialabys miec sex?