Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja żona jest walnięta

Polecane posty

Gość gość
Czyli czas na rezygnacje i potwierdzić to co nawet w dowc***e mówią: Ojciec z synem są w sklepie, a syn zobaczył kondomy i pyta się, co to jest. Ojciec na to: - No, to są kondomy i używa się ich dla ochrony podczas seksu. Syn podnosi jedno opakowanie i pyta, czemu w środku są trzy kondomy. - To dla chłopców z liceum. Jeden na piątek, jeden na sobotę, jeden na niedzielę. Syn podnosi paczkę z 6 kondomami i pyta: - Dlaczego tu jest sześć? - To jest dla studentów, dwa na piątek, dwa na sobotę i dwa na niedzielę. Syn spostrzega paczkę z 12 kondomami i zadaje to samo pytanie. Ojciec na to: - Synu, te są dla żonatych. Jeden na styczeń, drugi na luty, trzeci na marzec...

Gość gość
A dlaczego szukasz winy tylko w żonie? A może jestes współwinnym tego? Pomyślałeś?

Gość gość
Przeprowadziłem tyle rozmów i przerobiłem temat na każdą stronę, konkluzja - czy uważasz, że to tak ma być? Nie, nie jest fajnie i nie zamierzam z tym cokolwiek robić :D Ale się obnażyłem na forum :O

Gość gość
Ale w dalszym ciagu uważasz, że to wina tylko żony. To, że ona nie chce z Tobą współżyć jest sygnałem. Albo wcześniej też tak było. Albo stało się to teraz. Jeśli stało się to teraz - to co jets tego rpzyczyną? Jeśli tak wcześniej było - to przecież widziałeś, jak jst?

ale Twoja żona powiedziała, ze nie zamierza nic z tym zrobić? To zapytaj jej, czy sie nie boi, ze w końcu odejdziesz. Wiesz, jeśli się kogoś kocha to stara sie rozwiązać problem! Może to hormony? Może coś nie tak z tym jak ją traktujesz?> Zdrowa (również emocjonalnie) kobieta raczej pragnie swojego mężczyzny...

Gość gość
No nic smutne, że więcej ludzi się z tym boryka, trochę czuję się zażenowany tym co piszę ale staram się nie tracić poczucia humoru bo nic innego mi nie pozostało. Pozdrawiam ciepło :)

Gość gość
Czy zapytałeś wprost żony, dlaczego unika z tobą zblizeń?

Gość gość
zwolenniczka to byłby szantaż jak dla mnie, żadna przyjemność gdy żona by miała oddawać się ze strachu !

Gość gość
Też tak myślę. Idźcie do jakiegoś specjalisty. Skoro ona nie zamierza nic z tum robic to nie wróży najlepiej...

Gość gość
Ten temat to przeciez prowokacja - a wy to łykacie :D

Gość gość
Drogi mężu! Ja teraz tutaj napiszę, dlaczego unikam seksu z tobą. Bo podczas seksu jesteś brutalny, bo liczą się tylko twoje potrzeby. Bo w pierwszej kolejnosci musisz byc ty zaspokojony. Ja się nie liczę.

Gość gość
oczywiście że zapytałem, ona natychmiast się denerwuje i mówi, że nie wie. Raz na rok ma takie napady i wtedy wiem, że tego chce ale to bardzo rzadkie przypadki. Adorowałem ją, nigdy jej nie powiedziałem coś złego na temat jej wyglądu, sam gotuje, sam sprzątam, hmm co tam jeszcze z tych elementów robię zakupy,... no generalnie radze sobie sam, ale w tej kwestii samemu sobie radzić oznacza skok w bok

Gość gość
prowo na 1000% :D

Gość gość
malgoska nawet bym się ucieszył jakby miała kochanka, oznaczało by to, że ja mam feler i czas na zmianę w sobie i partnerki :)

Gość gość
Nawet podoba mi się taka jedna ode mnei z pracy.

Gość gość
A ciekawe czy ją zdradziłeś już czy dopiero zaczniesz ciołku

Gość gość
Przecież pocałunek to nie zdrada. Pocałowałem koleżankę z pracy.

Gość
Jesli nie ma seksu, to nie pora na szukanie "winnych", bo prawdopodobnie "wina" jest po obu stronach, tylko pytanie co z tym zrobic. I moim zdaniem: krotka pilka ! Albo mowisz co ci nie odpowiada i to zmieniamy (jesli to w ogole jest mozliwe i realne), albo sie bujaj, poszukam sobie chetnej na miescie.

Gość gość
Mojej tez libido po porodzie spadło, oczywiście problemu nie widziała. Ile ja kasy na mieście zostawiłem, a ile zdolnych studentek wypromowałem. Ale w końcu i tak do rozwodu doszli a głupia baba do dzisiaj się zastanawia dlaczego.

Gość gość
A słyszałam to tobie. Ponoć masz niezłego hiva i zostało ci 2 lata życia. Kiła i rzeżączka też po drodze sie napatoczyła. Towja eks wszystko o tobie wie.

Gość gość
A może już go ma dość jak ciągle o ******iu myśli i gada może to jakiś zbok jest bo jak inaczej takiego nazwać ! Po za tym seksem już go pewnie nic nie interesuje leży taki na kanapie z piwem nażre się i masuje się po rozporku powinna go zostawić w cholere !

Gość gość
Gościu ja juz taki etap osiągnąłem ze chodzę na seks party gdzie bez aktualnych badań nie wpuszczają. Ale lepiej żyć krótko i fajnie nuż długo i nudnie.

Gość gość
a pewnie to pijak!!! i ZŁODZIEJ bo każdy pijak to złodziej :D życzę więcej dystansu.

Gość gość
Masz flejtucha tepa szmato inaczej nie mialabys takiej opinii o facetach ..no ale przeciez ty oceniasz ludzi i swiat po tym co ludzie pisza na kafeterii buhaha... totalna debilka

Gość gość
Totalną debilką była twoja matka.

Gość gość
11:28 a po co się badać nie? Zaraźaj dalej zboku chorobami bo masz już ich od cholery

Gość gość
Skoro mnie wpuszczają na te imprezy to znaczy ze jestem zdrowy. Chyba logicznie poza tym poczytaj prasę i artykuły najwięcej nosicielem jest wśród tak zwanych porządnych ludzi, którzy może raz czy dwa się puścili ale nie przyszło in do głowy żeby się zbadać.

Gość gość
Dla mnie to dziwne tak bzykać prostytutkę, nie robiłem tego i nie zamierzam, musi mnie z kobietą coś łączyć, inaczej to mechaniczne ruchy :O przerypane mam

Gość gość
Ja bym cię wydymał tak żebyś nie chodził przez trzy dni !