Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgłupszy temat na kafeterii do tej pory uwaga

Polecane posty

Gość gość

podrywał mnie koleś z sympatii, zauroczyłam się nim, wyznałam mu to, od tej pory przestał o mnie zabiegać, zawsze odzywał się pierwszy, teraz od kilku dni to ja zaczęłam pierwsza - już koniec, więcej nie będę, nigdy więcej "głupiej" sympatii, byłam tam dla żartów - to przestało być śmieszne

Gość gość
najgłupsze to są wszystkie tematy Wawruszki

Gość gość
ale jak się mogłam zauroczyć kimś z sympatii? to gorzej niż z kafeterii :( nabrałam się na jego słówka, normalnie nie spojrzałabym na niego - ani mądry, ani przystojny

Dziwne masz poczucie humoru skoro zakładasz sobie konto na takiej stronie dla żartu.

Gość gość
zawsze mnie to śmieszyło, a jak mu powiedziałam po miesiącu pisania i kilku spotkaniach, że mi się podoba, to się bardzo zdziwił, zawsze to on mnie komplementował, nie dopuszczałam do pocałunków ani niczego więcej, on powiedział, że myślał, że ja chcę tylko, żeby był kumplem, bo tak było - póki nie zaczęło mi zależeć, i mu powiedziałam, że mi się podoba, odpowiedział, że bardzo go to cieszy, że się nie spodziewał, tylko już o mnie nie zabiega od kilku dni i ja się chyba powinnam obrazić, nie wiem, co robić

Gość gość
po co on mnie w sobie rozkochiwał? żeby olać, jak mu się to uda? nazywał mnie aniołem, mówił, że jestem piękna, że mu serce szybciej bije itd.