Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ilosc partnerow żony

Polecane posty

Gość gość

Kobietki. Czy jest jakiś sposób, albo metoda aby sprawić że żona powie prawdziwą liczbę partnerów z którymi spała? Jakiś podchwytliwe pytania?

Gość gość
a nie możesz jej po prostu torturować, spuść jej łomot, połam nogi i ręce, podpal, wszystko ci powie ze wszystkimi pozycjami A tak poza tym to jesteś idiotą?

Gość gość
nie wiem jak mozna cos takiego robic, ale ja bym powiedzial tak: twoja znajoma/jakas kobieta mowi ze przespalam sie z tyloma facetami, to prawda? nie wiem jakie mozesz jej zadac pytanie, najlepiej w ogole sie o to nie pytaj

Gość gość
zapyta a potem będzie płakał nocą w poduszkę na myśl, że któryś był lepszy

Gość gość
Płakać nie będę... Czasami nawet myślę że mnie to podnieca... Dlatego gdyby żona moi powiedziała to pewnie miałbym wzwod a nie łzy

Gość gość
podniecaja cie partnerzy sexualni zony? Co ty? Pedal jestes?

Gość gość
Hmmm... PEdałem nie jestem. Jej faceci nie podniecają tylko świadomość że ona z kimś spadła... Tak bym to ujal

Gość gość
nie rozumiem jak mozna takie rzeczy zatajac. Moj maz wie z iloma spalam,a wcale to nie jest mala liczba. Dopoki bylam wolna i nikogo nie krzywdzilam nic nikomu do tego,a jesli sie nie podoba sila nie trzymam. Nie mam w zwyczaju wstydzic sie za cos co sprawialo mi przyjemnosc i jeszcze oszukiwac najblizsza osobe. Zupelnie bez sensu

Gość gość
A co cię to interesuje ? Czasami nie warto rozgrzebywać przeszłości ,co Ci da to,że się dowiesz z iloma spała ? Cofniesz czas do momentu gdy była dziewicą,czy może jej spuścisz łomot ? Zastanów się chłopie,mój facet nigdy mnie nie pyta o takie rzeczy,bo to co robiłam nie będąc z nim to nie jego sprawa.

Gość gość
nie chodzi o to ze mam jakis problem z tym ze ona miała 3 czy 234. Chodzi o to ze jak nie chce powiedziec to znaczy sie ze ma cos na sumieniu moim zdaniem nie mówienie prawdy to jak okłamywanie

Gość gość
kretyn jestes i tyle , ilu miala to jej sprawa nie twoja

Gość gość
a ty ile miałeś autorze? jedną? boisz się że będziesz porównywany? Ni będziesz jeśli żona naprawdę Cie kocha, uwierz w to! nie ma znaczenia ile ona miała facetów przed Toba, wybrała Ciebie to cos znaczy!

Gość gość
To chyba nie tak... Ja byłem jej pierwszym, 3 lata... Następnie ona chciała się rozstać jak byłem na wakacjach za granicą, i w sumie po 6 miesiącach, wróciliśmy do siebie. To wygląda tak jakby ona chciała zrobić sobie przerwę... Nie wiem

Gość gość
Idzie w zaparte ze tylko ja byłem... Święta Maryja mi się trafiła chyba

Gość gość
moja powiedziała mi o 5 jedneggo to nawet znam była z nim ok.roku ale podobno w pracy daje o tym nie mówi

Gość gość
ja miałam 9 ale powiedziałam że jednego i tylko raz

Gość gość
masz rację po co ma wiedzieć ja miałam 15

Gość gość
moja miała 3 i powiedziała co robiła szczera jest i nie zdradzi już

Gość gość
Mimo też nie chce powiedzieć, cały czas mówi że jednego mnie Ale ja chętnie bym posłuchał prawdy, myśl o tym jak ona z innym coś robi nawet mnie podnieca

Gość gość
a jakie to ma znaczenie pipa nie mydło nie wymydli się ! :)

Gość gość
Tylko po co te łaski mówią co innego niż prawdę? Jakmiała16 to niech powiew, nawet jak facet miał2. Robią to dla nas facetow żeby nas nie urazić?bez sensu. Ja wole najgorsza prawdę niż z******te klamstwo