Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duda to typowy Katol, a Komorowski to oszust.

Polecane posty

Gość gość

Potrzeba w kraju prezydenta bardziej liberalnego, a nie konserwatywnego katola. W tym kraju nigdy nie będzie dobrze, jak się będzie wybierało albo oszustów, albo katoli, którzy tylko liżą dupę kościołowi.

Gość gość
A ty jestes debil pajacu bez szkoły

Gość gość
Duda nie odnosi się ze swoją religijnoscia.Komorowski nawet spać chodzi do kościoła

Gość gość
Duda w czasie debaty mówił o papieżu, o in vitro powiedział, ze jest przeciwny, bo jest to sprzeczne z instytucją kościoła. Jak wygra pis, to znowu się zacznie budowanie pomników papieżowi, ale niby za co ? Znowu będą badać katastrofę smoleńską.

Gość gość
I założą c***as cnoty.Po ulicach będą biegać oddzialy kaczystow.Biednych przechodniow będą siła zaciągać do kościołów w których księża będą z przemocą spowiadać. TVN będzie telewizją religijną. Nie będzie Tańca z Gwiazdami tylko Modlitwa z Gwiazdami A teraz idź po młotek puknij się w głowę posluchamy tego dźwięku

Gość gość
Dokładnie, poza tym wątpie ze pis jest uczciwy . Zapewne nagrania w aferze podsluchowej zostały sfabrykowane i przerobione tak żeby były korzystne dla PiSu. Nikomu nie wierze ale dzięki Komorowski emu nie będzie zapaści gospodarczej

Gość gość
A co jest po ośmiu latach ? 3 milony Polakowi wyparowalo ?

liberalny czy nieodpowiedzialny komorowski obiecał ze emerytura po 40 latach pracy czyli by musiał pracowac od 20 roku zycia i to jeszcze musi byc udkomentowane konserwatywnego to odpowiedzialny

Gość gość
oni sie tylko kamufluja,glosujcie na nich a kopa w tupsko dostaniecie

Gość gość
3 miliony sie szweda po swiecie ,robia co moga oszukuja ,kradna,kombinuja ,nikt ich juz nie chce a oni na chama sie pchaja i za marne pieniazki sie ponizaja i dadza wykorzystac,ale widocznie nie maja innego wyjscia bo w POLSCE JEST TAK WSPANIALE i rzad wcale nie jest taki zly,no i macie wsparcie w kosciele zawsze sie mozecie pomodlic.(i za zaplata ksiadz sie za was pomodli)

Gość gość
tak właśnie będzie i to nie śmieszne.

Gość gość
za aborcje więzienie, szydzą z Dudy ale nie dosłownie a swoją drogą przydał by się hamulec dla tych co pieprzą się jak króliki bez żadnych konsekwencji!

Gość gość
I tym hamulcem będzie katoliban. Bo katole wiedza wszystko lepiej i maja prawo zagladac innym w majtki

Gość gość
jedynym zadaniem spiskowców jest zniszczyć każdego, kto myśli inaczej niż oni. Oskarżyć, wsadzić do więzienia. Wszelkimi możliwymi metodami. Oszustwami, szkalowaniem, mówieniem że czarne to białe, bez jakichkolwiek dowodów. Jedyny cel - odegrać się i zniszczyć.A potem to już chociażby potop czy koniec świata.. nieważne. Ważne jest zniszczenie przeciwnika. To jest główny cel!

Gość gość
Problem nie w majtkach leży ale w chorym z urojeń społeczeństwie. Nikt zdrowy pretensji nie wnosi jeśli pomyśli.

Gość gość
Tu na kafe wszyscy mądrzy wiedzą lepiej a jak przychodzi za coś zapłacić to białej gorączki dostają wszystko im się należeć powinno?

Gość gość
oglądałam debatę - Duda mówił, że jest przeciw in vitro, bo jest to sprzeczne z konstytucją(!), a nie z nauką kościoła i jp2

Gość gość
Bierzecie wszystko za free i wydaje wam się że to jakaś wartość a tymczasem sami siebie mamicie.

Gość gość
i tak zagłosuję na Dudę bo chcę aby Komorowski zniknął ten oszust i cham a potem czas na PO całe !

Gość gość
odebcie od kościoła

Gość gość
Nie mówił tego na debacie. Przed kamerą gdzieś to gadał.

Gość gość
a ja mam czarną od deprechy niedzile jak pomyślę w czym mam wybierać najchętniej skończyć takie goowno aż nie chce się nic i wszystkiego odechciewa!!!

Gość gość
a ja mam czarną od deprechy niedzile jak pomyślę w czym mam wybierać najchętniej skończyć takie goowno aż nie chce się nic i wszystkiego odechciewa!!!