Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o dziewczynach w krótkich sukienkach

Polecane posty

Gość gość

Będąc na wakacjach gdziekolwiek za granicą, dziewczyny spacerują nawet w samych kostiumach kąpielowych i nikogo to nie dziwi , a ja ostatnio wyszłam w krótkiej sukience na rynek i do parku i miałam wrażenie,że ludzie patrzą się na mnie jak na jakies dzieło sztuki lub ufo...... Mam 18 lat , jestem młoda, na dworze było gorąco, więc założyłam nową krótką sukienkę, nie taką za du**pe , tylko normalną. Czułam się zle jak faceci mnie obczajali od dołu do góry , nawet Ci którzy byli z partnerkami.. Natomiast starsze panie na ławce rzuciły ,że dopiero zaczyna sie robic ciepło a ta już lata w krótkiej kiecce .. : )

Gość gość
"ludzie patrzą się na mnie jak na jakies dzieło sztuki "... Niech żyje skromność o bogini !

Gość gość
ludzie to debile a nasze społeczeństwo jest ograniczone i chore. tzn. to, żę się ślinią do ciebie faceci to chyba zdrowy objaw (ale z drugiej strony zapewniam cię jako facet, że ślinią się do każdej nowej dziewczyny w swoim otoczeniu i do każdego co lepszego samochodu ;)). a z drugiej strony pruderia matriarchatu, żonatych pań i konkurentek.

Gość gość
jak jestes ladna i zgrabna to sie gapia bo ci zazdroszcza.stare baby zazdroszcza ze sa stare i ze juz nigdy sie tak nie ubiora jak ty,przyzwyczaj sie do gapienia. byc piekna i mloda ma swoj wdziek😘 powodzenia

Gość gość
Ojej no bo taka prawda,że patrzą się jak na dzieło sztuki : p Nie twierdze,że nim jestem, opisuje tylko ich spojrzenia, może to zależy tez od tego jak wygląda dany ciuch, a ja raczej w szarych długich sukiniach nie chodzę

Gość gość
dobrze sie ubierasz ,jest wiosna,cieplo nie jestes zakonnica wiec mozesz sobie nosic sexy ciuchy 😘

Gość rico2008
Ja bardzo lubię Kobietę w takiej szacie, najbardziej w obcisłych jeansach czy szortach, tez przeswitujacych spodniach gdzie widac majteczki-tez opinajace sexy pupcie... Ogólnie szaleje za powyższym widokiem

Gość prawictwo pospolite 152
krótka sukienka to nic szczególnego , ale nie lubie kobiet w minispodniczkach .