Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodziłam dziecko i mam mega depresję.

Polecane posty

Gość gość

Urodziłam synka, wróciłam do domu i jestem sama. Ojciec synka nie wie ze urodziłam. Napisałam mu sms i dodałam zdjęcie USG gdy dowiedziałam się o ciąży, ale nie odezwał się.

Gość gość
Współczuję Matka nie pomoże?

Gość gość
Mam 25 lat musze być odpowiedziała za własne dziecko. Ja nie chce pomocy rodziców. I tak nie mieszkam w Polsce.

Gość gość
kobieto, nie powinnas miec depresji, spojrz na to z innej strony-> po co Ci taki facet, najwet jakby sie jakims cudem pojawił? Przeciez to dno, a nie facet. Jeszcze zrozumiem, ze facet obraza sie na kobite, ale na wlasne dziecko? Ty powinnas skakac pod sufit, że nie ma go wśród was. Olej głąba. Bardzo Ci wspołczuję samej sytuacji, doyslam sie jak Ci cięzko, ale nie poddawaj sie. Nie masz 100 lat, na pewno znajdziesz jeszcze porzadnego faceta, czego z calego serca Ci życzę. Mam nadzieje, ze masz rodzine, ktora Ci pomoze?

Gość gość
aa doczytałam, wspolczuje. Badz silna, szczescia Ci życze

Gość gość
nikt cie nie bedzie chcial z bachorem. a po co zachodzilas w ciaze? przeciez wiecie ze faceci chca c)))i))p))y a nie bachorow. myslalas ze co bedzie?raj na ziemi? na depresje po porodowa trzeba isc do lekarza prozmawiac o tym.

Gość gość
oddaj dziecko komus kto go pokocha i ich bedzie stac go wychowac,i tak dzieciaka nie bedziesz kochala to po co ci on.

Gość gość
ale ona nie potrzebuje takiego faceta najwyzej odpowiedzialnego mezczyzny a to ogromna roznica baby blues sie leczy autorko

Gość gość
Kocham swojego synka. Stać mnie żeby go wychować - mam macierzyński. Tylko wyobrażasz sobie przez 9 miesiecy nosić pod sercem cześć faceta, którego kochasz, później radzisz i widzisz oczy, usteczka, nosek faceta, którego kochasz.

Gość gość
Co z tego skoro ten facet nieczuły na to

Gość gość
Zloz pozew do sadu o alimenty dla dziecka, zobaczy pozew to sie ocknie.

Gość gość
A mógł nie zobaczyć sms ?

Gość gość
Podaj go o alimenty to sie dowiesz czy dostal smsa czy nie.

Gość gość
Nie wiem czy mógł nie odczytać sms. Nie chce go podawać o alimenty. Wolałabym jakoś z nim porozmawiać zanim podam go do sądu.

Gość gość
gość dziś Nie wiem czy mógł nie odczytać sms. Nie chce go podawać o alimenty. Wolałabym jakoś z nim porozmawiać zanim podam go do sądu. xxxx kolezanko, musze Ci to powiedziec jestes glupia i naiwna, skoro tak do zycia podchodzisz, no chyba, ze sie go boisz. Ja bym gnoja podala pd razu a ty masz dylemat. Moze sobie na to wsystko zasluzylas?

Gość gość
przykra sytuacja, ale tak to jest jak kobity dadzą sie zalać facetom alfa, a potem szukają beta aby utrzymywał cały bałagan. To największa mystyka kobiet w tym stuleciu.