Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wywołać poród ?

Polecane posty

Gość gość

Termin mam na 3 czerwca, a moj narzeczony ma 31 maja urodziny bardzo chciałabym urodzić 31 maja, żeby to był taki prezent, bo narzeczony nie może doczekać się kiedy nasz synek przyjdzie na świat. Są jakieś sposoby żeby ,,wywołać" samemu poród 31 maja ?

Gość gość
Sex, masaż skutków i to akurat u mnie zadziałało. Zacznij już 30 maja. Spacery długie, skakanie na pilce wchodzenie pi schodach. Nie polecam olejku rycynowego bo zazwyczaj kończy się tylko mega sraczka.

Gość gość
A może to się udać ?? 30 mają idziemy na imprezę wiec pewnie wrócimy późno,wiec trochę ciężko będzie. A mogę zamówić sobie cesarkę na życzenie w niedziele?

Gość gość
Usiądź na kiblu, jak dobrze pójdzie to wysrasz bachora.

Gość gość
Oczywiście, życzysz sobie przed obiadem czy juz po?

Gość gość
Wsadź rękę do c****a i wyciągnij za nóżkę xd

Gość gość
w 9 miesiącu jestes i sie k***o po imprezach szlajasz?

Gość gość
Impreza z pracy. Musze się pokazać przynajmniej na chwile.

Gość gość
ale wy dziewczyny wulgarne jestescie jak tak mozna ? zero szacunku do innych cos strasznego ! a teraz do autorki ja tez robiłam wszystko zeby urodzic u mnie domowe sposoby nie pomagały niestety urodziłam 10 dni po terminie, a pomogł mi masasz szyjki, połozna zrobiła mi go o 9 rano a o 12 w nocy zaczeły sie skurcze

Gość gość
A nie wiesz że dziecko się rodzi wtedy kiedy jest gotowe? Jak nie jest to możesz sobie cudowac, a i tak nic z tego. A termin cc nawet prywatnie ustala się wcześniej, nikt Cię z marszu nie przyjmie.

Gość gość
Twoj narzeczony ma urodziny w ten Sam dzien Co ja a moja corka ma sie urodzic 25 maja a Jeszcze nie mam zadnych objaw nadchodzacego porodu dzis poltora h bylam na spacerze i nic. Sexu za chiny nie bede uprawiać bo za bardzo sie boje. Jak do moich urodzin nie urodze to bedzie trzeba w szpitalu wywołać porod. Ciaza przenoszona jest zla bo lozysko moze przestac spelniac swoja funkcje :/ boje sie zeby jej nie stala sie zadna krzywda :( juz wole miec nieprzespane noce i slyszec mala ze nic jej nie jest niz czekac w niepewnosci. Jeszcze jakby lozysko sie nie starzalo i nie bylo zagrożenia to nawet i miesiac dłuzej bym sie w ciazy przemeczyla. A z obliczaniem do porodu to roznie niby bywa raz 2tyg w ta raz w ta.

Gość gość
Dlaczego boisz sie uprawiac seks? Niby czym to grozi? Ja mam termin na jutro :) do tej pory skurcze mialam tylko po seksie. Wczesniej mialam skracajaca sie szyjke macicy wiec kochalam sie po 10 maja. 3 razy zdarzylo nam sie kochac do konca i za kazdym razem mialam skurcze.. dosc bolesne. Po kilku h, cieplym prysznicu lub nocy mijaly.. ale to i tak dowod na to ze sperma dziala na szyjke macicy.

Gość gość
Ja mialam cesarke na zyczenie. W panstwowym szpitalu. Za darmo. Pogadalam z ordynatorem 03.03.,a termin cc ustalilismy na 09.03. Czyli da sie.