Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pilne!

Polecane posty

Gość gość

Witam, mój pies miał wycięte dwa kawałki jelita i śledzionę. Po operacji dostawał on kroplówkę, a potem jedzenie dla rekonwalescentów. Weterynarz po 5 dniach od operacji kazał podać mu zmiksowane jedzenie, po nim pies zaczął wymiotować. Od czterech dni podajemy mu jedzenie strzykawką, ale cokolwiek zje lub wypije zaraz zwymiotuje. Byłam z nim u weterynarza, ale powiedział, że nie smakuje mu jedzenie i że wszystkie badania są poprawne. Pies miał operacje 10 dni temu. Co może mu być? Dlaczego on wymiotuje?

Gość gość
A skad my mamy to wiedziec? :-(

Gość gość
A idź do innego weterynarza na konsultacje

Gość gość
Dokładnie, powinnaś wybrać się do innego weterynarza, skoro tamten nie był w stanie stwierdzić co się dzieje. Kiedy mój kot był chory, wybrałam się do http://www.wetjaneczek.pl/ i szybko mu pomogli.

Gość solka

Zawsze trzeba sprawdzać dobrze weterynarza do którego się idzie ze zwierzakiem. Nie wolno wybierać gabinetu z przypadku. W Krakowie np. wiele osób chwali Zdrowie Pupila na Zachodniej. Jak jest jakiś problem, to warto tam podskoczyć. 

Gość gość
Dnia 21.05.2015 o 22:22, Gość gość napisał:

A idź do innego weterynarza na konsultacje

Do którego?

Gość gość
Dnia 21.05.2015 o 22:20, Gość gość napisał:

A skad my mamy to wiedziec? :-(

Koleżanka mi powiedziała, że kafeteria to miejsce spotkań specjalistów z ogromnej ilości dziedzin.