Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opłaty w przedszkolu

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie bo nie ogarniam, chyba jakaś głupia jestem. We wrześniu na początku płaciłam pełną kwotę z góry, potem w październiku kwota pomniejszona o dni, które dziecko nie chodziło itd. I jak będzie ostatni miesiąc przedszkola - czerwiec to na początku płacę kwotę pomniejszona o nieobecności w maju i już jest ok? I jeśli chodzi cały miesiąc to jest ok a jak nie będzie ileś chodził to za te dni będzie dla nas zwrot? Jak jest u was?

Gość gość
Dodam że to prywatne przedszkole, płaci się czesne plus wyżywienie

Gość gość
za czerwiec bedzie zwrot we wrześniu chyba że dziecko konczy edukację w danym roku przedszkolnym to wtedy zwrot jest na konto w lipcu.

Gość gość
Ok dzięki

Gość gość
A można wiedzieć ile w ogóle płacisz za to przedszkole? Moje dziecko uczęszcza do prywatnej placówki www.teczowakraina.com.pl i wychodzi mnie tam wszystko jakoś korzystnie cenowo, wszelkie opłaty są jasne, jest wszystko wyjaśnione. W ogóle to takie rzetelne przedszkole, cieszę się, że właśnie tam zapisałam dziecko. To był strzał w dziesiątkę

Gość gość
nie polecam przedszkola tęczowa kraina, ja po miesiącu wypisałam dziecka stamtąd. Drogo, jedzenie zimne i z półproduktów, byle co, byle szybki, kadra wciąż inna, małe sale.

Gość gość
I chamskie reklamy na każdym kroku. Chyba nie ma tam chętnych wcale!

Gość gość
Ja też nie zapisałam tam dziecka właśnie ze względu na te chamskie reklamy. Chyba faktycznie nie mają chętnych skoro myszą tak spamować fora a to o czymś świadczy

Gość gość
i co z tego bo nie rozumiem w czym problem 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk