Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aicwe

kolagen naturalny Silver

Polecane posty

Gość aicwe

Witam serdecznie Ostatnio zastanawiam się nad zakupem kolagenu naturalnego firmy Colway natomiast ze względu na wysoką cenę tego preparatu chciałabym prosić o opinię kogoś, kto to stosował i może mnie zapewnić, że to działa. Po ciąży mam strasznie rozciągniętą skórę na brzuchu, w dodatku mnóstwo rozstępów i nie mogę już na to patrzeć. Nie stać mnie na wywalenie ponad 300zł w błoto. Ktoś może pomóc? Pozdrawiam

Gość gość
Niestety to pic na wodę kolagen ma za duże cząsteczki by przeniknąć przez skórę i cokolwiek zdziałac jedynie powietrzchownie tworzy warstwę okluzyjną która daje wrazenie wykladzenia i napięcia i będzie się utrzymywać do momentu przestania uzywania preparatu ,ja na rozstępy polecam olejki najlepszy to fur mama babydream z rossmana :-D tylko koniecznie jest regularne stosowanie i cierpliwość

Gość gość
Ja stosowałam na blizny i rozstępy po ciąży i już prawie nie widać.. Robiłam peeling 1-2 razy w tygodniu i rano i wieczorem nakładałam kolagen . Tak po miesiącu są widoczne efekty :)

Gość Anita Lorek
U mnie rozstępy też pojawiły się w ciąży, mimo że stosowałam balsamy zapobiegające ich powstawaniu. Po porodzie praktycznie od razu zaczęłam stosować kolagen naturalny PURE z http://colway_web.colwayinternational.com/ i muszę przyznać, że zadziałał lepiej niż się spodziewałam. Rozstępy zrobiły się dużo jaśniejsze, skóra gładsza i lepiej napięta.

Gość gość
Cały czas używam i nie zamierzam przestać :))

Dlaczego kolagen Silver może być skuteczny? Co decyduje o skutecznej pielęgnacji rozstępów... ZOBACZ: http://kolagendlakobiet.pl/krem-na-rozstepy/ , CENA 50 ml 147 zł, wystarczy na całą kurację, która może trwać nawet do 3-4 miesięcy, czy to bardzo dużo? jeżeli ma pomóc to może warto spróbować