Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi tym osobom?

Polecane posty

Gość gość

mam w pracy takie dziwne osoby.Jestem nowa, najmlodsza, to moja pierwsza praca.. Jestem mila dla innych. Jest jedna dziewczyna ,wydaje sie normalnie, ale nie do mnie.chetnie opowiada o sobie,a jak ja cos powiem to tylko takie dziwne westchnięcia, słyszałam przypadkiem,jak do jednej osoby mówiła,ze co ja obchodza moje sprawy. Ona jest zrownowazona???Powaznie pytam. Olewam ja juz ale zastanawia mnie taka postawa. I druga - jedna w grupie potrafi mi dociąć bez skrępowania,jest pozbawiona ogłady, kultury a na osobności strasznie fajna. Mam zamiar z nimi pogadac,ale najpierw chcialam was zapytac o zdanie.

Gość gość
wydaje się normalna* bez jedna*

Gość gość
Takie zycie doroslych. Zawsze znajdzie sie swinia niegrzeczna i cza jakos znią zyc w zgodzie mimo chamowatosci. A jak cie zabardzo zjeży to kijem w łeb przywal na osobnosci ,kopnij w d**e i łeb do kibla wsadz:-P

Gość gość
Im chodzi ...o nic. Nie spowiadaj się z prywatnego życia. Nie staraj się pogadać. Jesteś nowa i jako taka, na niższym szczeblu. Nie zniżaj się do ich poziomu i zrozum że nie można wszystkich lubić i nie wszyscy wszystkich lubią. Rób co do ciebie należy i nie szukaj tam bliskiej osoby bo nie warto. Jeszcze cię wykorzystają i wtedy złapiesz prawdziwego doła.

Gość gość
Nawet nie mam zamiaru wchodzic z kims z pracy w blizsze relacje. Zdaje sobie sprawe z tego ze nie trzeba kazdego lubic, nie jestem az tak naiwna....Po prostu denerwuje mnie to, że jestesmy ze soba tyle czasu,a nawet szanowac sie nie potrafia, kto ich wychował,skoro takie bydło z nich. Nie spowiadam sie,ale skoro rozmawiam z jedna czy druga na osobnosci i ona mi opowiada to ja tez w ramach rewanzu. Slysze lakoniczne odpowiedzi albo westchnięcia co mnie trochę zmieszało. A później takie teksty do innych.Nie wiem po co? Zeby mnie upokorzyć? Zeby sie odegrac i wyzyc za nieudane zycie?

Gość gość
up

Gość gość
Mloda to juz bylo!.kazdy kiedys prace zaczyna a zes mloda to jak w wojsku troche po d***e dosaniesz wielkie chalo:-) pracuj zyj dorosnij . Bedziesz miec wiecej lat pracy to jak jesstes ok niebedziesz mlodym w d**e dawac:-) masz prace wiesz zes mloda pszezyj . Potem z gofki:-) niemartw sie . Jak jestes ladna to masz maly problem jak jestes brzydka masz duzy problem . Prawda jest taka . Robisz i masz , nierobisz niemasz. :-P pracuj uczciwid dojdziesz do spokoju wewnetrzego . Jak sie c****i bedziesz przejmowac. To majtki nie vedsiesz kiedy czasu wyprac :-P

Gość gość
Masz jeszcze problem? Bo ja mam łzy mi sie leja slone kurde domyslam sie ze mam uczulenie na jakies pyki kurde prawie nic niewidze exh . To jest problem:-P piesze kater eh :-) gupia mloda