Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalena

Skąd ta nagła odwaga u mnie?

Polecane posty

Gość Natalena

Znajoma ostatnio podrzuca mi na weekendy syna do opieki bo sama jeździ na jakieś dwudniowe zajęcia. Chłopak chodzi już do szkoły więc to nie jest takie całkiem dziecko. Problem w tym, że on próbuje mnie podglądać i to w moim własnym mieszkaniu. Wystarczy, że wejdę do łazienki i już słyszę jak kuca pod drzwiami do kratki wentylacyjnej, a kratka jest taka, że i tak wszystko widać. Wiem, bo sprawdziłam. Wszystko widzi. Miałam dokupić inną ale przecież nie będę ponosić kosztów remontu drzwi z powodu czyjegoś dzieciaka, bez przesady. Jest też inny powód dla którego nic nie wymieniam. Bardziej prawdziwy. Otóż spostrzegłam, że bycie podglądaną ekscytuje mnie. Czy to trochę nie głupie? :P Niby mu zakazuję, niby straszę, że jak nie przestanie, to powiem o wszystkim matce, itd.itp., ale jak ostatnio byłam pod prysznicem to kręciłam się całkiem nago po łazience udając, że nie wiem o jego obecności. Jest to o tyle zaskakujące, że ja należę do osób raczej wstydliwych i nigdy wcześniej nie odważyłam się tak, żeby komuś pokazać się cała przy pełnym świetle. Nawet seks staram się uprawiać po ciemku, bo prostu wstydzę się i już. Naprawdę nie wiem skąd nagle we mnie taka ekscytacja przy całkowitym obnażaniu się.

Gość analizator widma
Prosty mechanizm. Masz prawdopodobnie kompleksy co do swojego wyglądu i być może boisz się pokazać dorosłemu facetowi w obawie że Cię będzie porównywał z innymi zgrabniejszymi a tymczasem dla młodego szczylka jesteś pierwszą laską jaką widzi nagolasa i wiesz że podoba mu się ten widok. Stąd ta Twoja odwaga. Proste.

Gość Natalena
Nie mam kompleksów, bo nic mi nie brakuję. Napisałam tylko, że wstydzę się. I tyle. Zastanawiałam się tylko, czemu przed tym chłopcem jakoś mniej się wstydzę.

Gość Natalena
Jaka nadwaga? Czy ja napisałam gdzieś o nadwadze? Jest dokładnie odwrotnie, bo akurat jestem szczupła. Jedyne do czego można by się przyczepić jeśli chodzi o kształty ciała - przynajmniej ja się do tego czepiam - to chciałabym mieć nieco większe piersi. Ale bynajmniej nie mam z tego powodu kompleksów, bo wiem, że są faceci lubiący właśnie mniejszy biust. Resztę mam całkiem spoko więc darujcie sobie przypisywanie mi jakichś wydumanych niedoskonałości. Skoro same macie jakieś defekty, to już nie mój problem.

Gość pirat flapjack
Natalena a masz teraz partnera?

Gość Natalena
Nie. Ale co to ma do rzeczy?

hymmm np poczucie bycia dla kogoś atrakcyjnym. ten dzieciak wykazał spory upór w podglądaniu Ciebie. pragnienie adoracji docenienia... . Była byś w stanie iść na saunę gdzie panuje zasada nagości ale można mieć ręcznik

Gość gość
Żenada. Ciekawe co byś powiedziała o babolu, który kiedyś będzie wyginał się nago przy Twoim dziecku.

Gość andreasor
a dorośli podglądacze Cię nie kręcą ?

Może właśnie odkryłaś swoje zboczenie? Albo podnieca Cię sama myśl ze to coś zakazanego albo to że masz nad tym wszystkim kontrolę.

Gość Natalena
Co do sauny, to nie chodzę, bo mam słabe włosy, a atmosfera sauny na pewno nie wpływałaby na ich poprawę. Ale gdybym miała zdrowe, to nie wiem... W ręczniku może bym się zdecydowała ale całkiem nago na pewno nie. Absolutnie wykluczone. Też pomyślałam piracie flapjack, że nie ma nic złego w tym, że pozwalam się oglądać chłopcu. Tu przecież nie chodzi o jakiś seks. Bez przesady, to jeszcze dzieciak. Natomiast sam widok ciała to tylko widok i nawet rozumiem tę jego ciekawość. Normalna rzecz.

Też podnieca Cię to napięcie że tak nie wypada lekki stres zwiększa libido. Na saunie zapadła mi w pamieć pewna dziewczyna przyszła cała w ręczniku weszła tam gdzie nikogo nie było. Namówiłem ją na ceremonię saunową. siedziała w ręczniku jak zawsze wszyscy opowiadają dowc**y jest przytulnie zaskoczyła mnie pokazała swoją nagość choć na początku się zakrywała ale później przestała to robić była wyzwolona.

Gość gość
Prowokator :) Hej

Gość Natalena
Nie, Piotrek_MD, myślę, że ani jedno, ani drugie. Ani zakazane, ani kontrola. Podejrzewam, że chodzi właśnie o nagość. Ja naprawdę jestem osobą mocno nieśmiałą, wstydliwą i choć trudno w to uwierzyć to przeżywam nawet wizytę u ginekologa. Pamiętam taki przypadek, jak kazał mi zdjąć biustonosz. Byłam w szoku, przecież ginekolog zajmuje się chyba tymi niższymi partiami ciała. To było dla mnie bardzo zawstydzające, gdy tak leżałam na fotelu, a on stał nade mną i widział jedno i drugie. Teraz sytucja jest inna. Jestem całkowicie rozebrana w łazience i wiem, że chłopiec mnie obserwuje, widzi całą, nawet słyszę niekiedy jego oddech spod drzwi, a mimo to zamiast skrępowania czuję rosnące podniecenie. Czasem specjalnie staję szerzej, żeby miał lepszy widok. Super przeżycie! :)

No to będzie miał chłopina wspomnienia miłe :D a Ty zawsze możesz powiedzieć, że przecież to on Ciebie podglądał i o niczym nie wiedziałaś. Sprytnie.

Gość Natalena
@ gość dziś "Prowokator usmiech :) Hej" x Hej :) Nie, noo... Ja się męczę, wymyślam kolejne prowo, a Wy mnie od razu punktujecie? Ledwie kilkanaście komentarzy dopiero, a już jestem rozpracowany? Hm... A miałem w zanadrzu dalszą część, bardziej kontrowersyjną, taką, żeby wsadzić kij w mrowisko, hehe. A tu nici... Życie, bywa ;) Dobra, kończymy to prowo, a ja Was żegnam i na jakiś czas przenoszę się na forum uczuciowe. Tam jestem mniej znany więc****ięknych łykających Pelikanek będzie może więcej :) Pozdrawiam wszystkich czytających to prowo! Wasz oddany PROWOKATOR

Gość 13 17
Już się tak łatwo nie dam nabrać :P

Gość Natalena
Ach, witaj "13 17" ! Miło znowu z Tobą popisać :) Co tam słychać u Ciebie? Bo u mnie "pa wsjakamu" - jak mawiają radzieccy komandosi ze specnazu. Ale ogólnie płynę na falach życia i fajnie jest, chociaż muslimowcy zagrażają Europie, morduja innowierców (chociaż o tym się nie mówi w TV) i kto wie, czy nie przyjdzie kiedyś wziąć znowu kałasza do ręki. Ale póki co w przerwach między zajęciami umilam sobie czas nadal pisząc prowo i ciesząc się jeśli Szanowna Panna 13 17 może kiedyś odpisze, hehe. Pozdrawiam Cię gorąco :) x PROWOKATOR

Gość gość
Prawdopodobnie jesteś zakompleksiona i masz obawy przed facetami o swój wygląd a przed małym dzieckiem nie wstydzisz się bo ono nie dostrzega twoich mankamentów

Gość 13 17
Prowokatorze :) mam jednak wrażenie, że Europa powoli budzi się i coraz więcej jest w mediach informacji o tym co wyprawiają radykalni islamiści. Problem chrześcijańskich uchodźców i tego jaką pomoc i zaoferać i jak rozlowokować w poszczególnych krajach Europy jest dyskutowany, ale rzeczywiście pomoc to nie wszystko. Czuję, że będziemy musieli się rozprawić z nimi i to mnie napawa niepokojem, bo nasi mężczyźni pewnie będą musieli walczyć.. :O

Gość gość
/

Gość gość
Gorzej jak porobi fotki i zrobisz sie slawna w necie :D

Gość cozadebilka
Nie obraz sie ale to pedofilia i deprawacja dziecka! Ile on ma lat? 8? 10? 12? Nie sadze zeby wiecej skoro ona zostawia Ci go pod opieke a Ty bezczelnie krecisz przed nim tylkiem i cyckami i jeszcze uwazasz ze nie ma w tym nic zlego. Kobieto gdyby jakis facet kolysal fiutem przed 10latka to by go zamkneli za pedofilie wlasnie wiec Ty jestes tez zwykla pedofilka!!!!

Gość gość
:)