Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skad się takie biorą?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z facetem prawie 2 lata, rozumiem ma koleżanki, ma znajome, ok, ale ostatnio jedna z koleżanek, z która się wychowywał na ulicy, przyjaciółka domu, wydzwania do niego dzień, w dzień, w nocy proponuje mu by ją odwiedził. Przeczytałam w szoku wszystkie smsy. Ma faceta, mój twierdzi, ze to tylko znajoma. Mam ochotę wytargać za włosy, ale z drugiej strony siedzę i się dziwię.

Gość gość
szuka panna pana

Gość gość
10:56, i jego banana

Gość gość
Masz nr to napisz do niej!!! Opi**dol raz a dobrze!!! Co z tego ze przyjaciolka rodziny!!!

Gość gość
a co ja mam jej pisać?

Gość gość
Ja bym opie*dolila co to za zapraszanie na noc? Kolezanka tak nie robi!! Miej to na uwadze!! Ja bymnapisala kilka słów!! Chyba innej porady nie ma!!

Gość gość
Napisz, mi taka faceta zabrała koleżaneczka..

Gość gość
Ona ma pisać DO NIEJ? :D Was p****ało? To faceta sprawa, jak nie potrafi swoich koleżanek trzymać na wodzy i odmawiać im to jego wina, nie jej. Okolicznym prostytutkom też powiecie parę słów bo a nuż sie zdarzy, ze Wasz facet do nich pójdzie?

Gość gość
Ja nie robilam nic i co z tego mialam!!! Niby co ma Twoim zdaniem zrobic co??? Siedziec i czekac???

Gość gość
A jest w związku z facetem czy z jakąś niedorajdą? :D Wybieracie sobie jakieś zdradliwe c**y a potem pretensje do całego świata. Niech jej facet się ogarnie!

Gość gość
Jak kłóciłam się z moim chłopakiem też nagle zjawiała soę taka puszczalska dziunia, ucielabym to i napisala moze wstyd jej się zrobi.

Gość gość
zdania widzę podzielone, jedna radzą pisać inne nie.

Gość gość
Coś między nimi kwitnie..jakoś zareagować trzeba..tylko czy pisaniejest dobrym pomysłem?Jak wam się układa?

Gość gość
kłócimy się ostatnio dosyć często, ale to chyba nie jest powód, by jeździć do koleżanek na noc.

Gość gość
A Ty co bezwolna istotka, że nie wiesz co robić? Jak pisałam, dla mnei wypisywanie do koleżanek faceta jest żenujące, pokazuje tylko jakich idiotów sobie wybrałyście, skoro sami nie potrafią porozmawiać z koleżanką. Jakbym miała tak całe życie się zamartwiać czy mój facet nie poleci jak mu się jakas nadstawi to bym go kopnęła w tyłek i tyle. Z moim nigdy nie miałam takich problemów.

Gość gość
Mnie bardziej od tego czy zwyczajnie zapytać po co mojego faceta na noc zaprasza bo ciekawi mnie to, bardziej zszokowało to, że znam ją wiem, że ma faceta X lat. Wie, że on jest ze mną, a nie przeszkadza jej wypisywanie do zajętego faceta. To jest dosyć dziwne.

Gość gość
12.13 ma racje. Ale mimo wszystko przyjrzłabym się tej relacji. Facet to dzieciak, skoro tak się zachowuje.Skąd się takie biorą a stąd że szukają szczęścia. Nie wiem czy bym nie napisała.

Gość gość
Cyrk!