Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja 14 letnia córka sika w majtki

Polecane posty

Gość gość

dzień dobry mam 14 letnią córkę która siusia w majtki . kiedyś zapytałam się jej dlaczego to robi ona udawała że nie wie. Później poszłam zrobić pranie na wierzchu leżały obsikane majki razem ze spodniami . Poszłam z nią do lekarza ginekologa i psychologa ale mówili że jest ok . Później udawałam że nic się nie dzieje . Codziennie znajduje obsikane majtki spodnie lub rajstopy od 3-6 par . Ona robi to od 7 dni . Wczoraj zaczęła robić kupę w majtki . Już nie chodzi do toalety . Kiedyś pojechałam z nią na zakupy kiedy wysiadła siedzenie było zasikane . Nie dawno zaczęła moczyć łóżko . Moczy się przy oglądaniu TV robieniu zadań jedzeniu . Zaczęłam zakładać jej pampersy ale ona je ściągała i mówiła że nie jest dzidziusiem . Kiedyś oglądała TV kiedy wstała z fotelu na którym siedziała był zasikany i pachniał moczem . Pobiegła do swojego pokoju żeby się przebrać . Zasikane majtki i spodnie popsikała perfumami i włożyła do szafy . Kiedy była na wycieczce wróciła z mokrymi i brudnymi majtkami . Ona dobrze się uczy ma 5,6 i czasami 4 zachowanie wzorowe . Ma 1 problem ,,sikanie ''.

Gość gość
Moze jakas autystyczna?

Gość gość
dziewczyna ma poważny problem, potrzebne są specjalistyczne badania porozmawiaj z nią, bo albo coś się wydarzyło, nie chce o tym mówić i tak odreagowuje /problem psychologiczny/ albo idź z nią do urologa itd /jakaś choroba/

Gość gośćwkość
Nasraj Jej na łóżko i każ się kłaść spać. Jeśli jeszcze będzie odstawiać Ci takie numery, to zrębej się do jej tornistra itd itp. Zobaczymy komu pierwszemu się znudzi.

Gość gość
Moja siostra tez tak długo sikała i nie było na to rady ale w końcu przestała sikać

Gość gość
Kochana nie zostawiaj tego, jest koniec roku szkolnego, walka o te 5 i 6 daje o sobie znać. To są nerwy i ona nie może przez to utrzymać.Miałam to samo, przerost ambicji nad możliwościami, nerwica, nerwica, nerwica.

Gość gość
8/10 zdradzilas sie tym dzidziusiem

Gość gość
To bardzo poważny problem, w tym wieku to zdecydowanie nie jest normalne. Mój syn jest młodszy, ale miał problemy z trzymaniem moczu i zabrałam go do http://www.conticlinic.pl/ . Szybko mu pomogli.

Gość assssssssssdf
a może robi to bo lubi? Niektórzy tak mają.

Gość gość
przeznacz jej jedne majtki na zalatwianie sie i przynajmniej inne beda czyste

Gość lancza
czasami tak bywa ze w tym wieku zamiast isc do ubikacji niektore nastolatki wola wstrzymywac a potem ops!.... :)

Gość mazowszanin12
fajnie xD

Gość gość
zaszczaniec

Gość gość
Może została zgwałcona?

Gość malajko
musisz zwracac czesciej uwage na to zeby korzystala z ubikacji, taka duza to juz powinna sie zalatwiac w toalecie. Z drugiej strony moze ma przeziebiony pecherz i dlatego sika i rznie w spodnie...Mojej siostrze takie wpadki zdarzaly sie ale w wieku 11 lat,zdarzalo sie tylko posikac nigdy kupy nie popuscila w gaty.

Gość gość
Urolog dr Nowak

Gość lamu

zdarza sie nic sie nie stalo.... poprostu czasami tak bywa ze nawet w tym wieku  poprostu sie zsika lub popusci wiecej.... . 

Gość Jolie

Ktoś sobie ewidentnie jaja robi. widać, że pisał to ktoś młody.