Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komorowski CAŁA PRAWDA o nim

Polecane posty

Gość gość

Zwolennicy nieświadomi oraz Ci którzy są jeszcze niezdecydowani wysłuchajcie tego KONIECZNIE! bo zwolennicy świadomi, rozumiem, że mają interes by popierać.. Ale Ci, którzy po prostu w dobrej wierze działają, powinni sobie uświadomić na kogo chca oddać swój głos! Osobiście głosowałam w pierwszej turze na niszowego kandydata i nie jestem zwolennikiem pana Dudy, ale teraz jest to jedyny wybór. Proszę poświęćcie tych parę chwil i wysłuchajcie tego wywiadu. https://www.youtube.com/watch?v=zWhVc7YO4Jg

Gość gość
Wojciech Sumliński napisał książkę "Niebezpieczne związki", w której opisuje całą prawdę o naszym pseudo prezydencie

Gość gość
przerażające :( gdzie mu żyjemy, kogo wybieramy?

Gość gość
Duda to obludny hipokryta

Gość gość
Proszę Was wysłuchajcie tego wywiadu ! Tak jak pisałam nie jestem jakąś zwolenniczką PiS-u czy pana Dudy, ale to co sobą reprezentuje pan Komorowski jest straszne! To jak nas oszukują okradają i tak na prawdę mają za nic!

Gość gość
a jak powiesz, kim jest w takim razie komorowski? Jak określisz tego człowieka?

Gość gość
Przestań pierdolic zawziety pisiorze. Same klamstwa opowiadacie jak wasi wybrańcy.

Gość gość
Komorowski nie jest i nigdy nie był prezydentem Polski. To prezydent WSI.

Gość gość
Komorowski nie ma się czego bać osobiście. W aneksie WSI jest wymienio nych wielu polityków. Miedzy innymi pisiorow

Gość gość
jak można popierać takiego człowieka? jaki trzeba mieć w tym interes, no chyba że niewiedza to powoduje.

Gość gość
jeszcze troche i wyjdzie na to, że to Jarek z Andrzejem walczyli o wolną Polskę a nie Bronislaw :D

Gość gość
No oczywiscie. To Jarosław siedział w więzieniu i w konspiracji drukowal ulotki a Komorowski pisal doktorat z leninizmu i podlizywal się władzy

Gość gość
Ponawiam prośbę o wysłuchanie wywiadu. Bardzo ważne dla każdego z nas.

Gość gość
Nie slucham wywiadów z niepewnych źródeł

Gość gość
a jakie dla ciebie jest pewne źródło? zapewne tvn hahah

Gość gość
Proszę najpierw wysłuchaj, a potem osądź. Wojciech Sumiliński, to nie jest niepewne źródło. Chyba wysłuchanie nie jest szkodliwe, bo im więcej się wie i to z różnych źródeł, tym bardziej można sobie wyrobić pogląd na sprawę.

Gość gość
przykre jest to, że ci, którzy naprawdę walczyli o wolną Polskę są teraz gnojeni i opluwani przez jakieś zadrosne miernoty, które oprócz rzucania kalumni nie zrobili zupełnie nic :(

Gość gość
Dokładnie pisowskie kanalie opluwaja porzadnych ludzi

Gość gość
gość dziś Dokładnie pisowskie kanalie opluwaja porzadnych ludzi To ja autorka tego tematu. Nikogo nie opluwam, wkleiłam tu link i chyba moje wypowiedzi nie są niekulturalne.. Natomiast zauważam duzo agresji z pana/pani strony, zarówno tutaj jak i na innych wątkach. Styl wypowiedzi bardzo rozpoznawalny. Pozdrawiam - nie pisowska kanalia :)

Gość gość
To jak to nazwać co robisz? To zwykle szkalowanie zaklamany pisiorze

Gość gość
Wysuwasz pisiorze daleko idące wnioski z wodolejstwa tego pana.

Gość gość
Strasznym jadem plujesz człowieku. Nikogo nie wyzywam, tak jak ty to robisz. Proponuję tylko zapoznać się z kim mamy do czynienia. Ty natomiast jesteś tak zajadły, że aż się zastanawiam jaki masz interes w tym, by tak bronić pana Komorowskiego? Ciekawe na jakiej podstawie wierzysz w nieskazitelność jego?

Gość gość
Pisiory pluja w sposób zawoalowany i pod pozorami kultury. I po co się tak kamuflujesz jak twoj dudus?Ulzyj sobie

Gość gość
ja sluchać jakichś podłych ludzi nie muszę. Przezyłam stan wojenny, błam na bieżąco z problemami tego czasu i wiem co mam myśleć o ludziach pokroju pana Sumlińskiego, Wildsteina czy Ziemkiewicza :(

Gość gość
Dlaczego Bul do tej pory milczy na temat tej książki? Dlaczego nie podał Sumlińskiego do sądu? Dlaczego każda wzmianka o książce wywołuje pianę na pysku u Bredzisława?

Gość gość
Pisowcy nawet na babskim forum urzeduja? buhahaha duda, wygrales, zmanipulowales tlum. Poczytajcie na temat obietnic dudy. podobno z wlasnej keiszeni bedzie na ten swoj program dawal ;) brawo polacy, jestescie nienormalni. Komorowski to mniejsze zlo. o dudzie wyjdzie, po tym jak zostanie prezydentem. tyle,ze to nie rok, nie dwa,a 5! brawo dla durnego narodu. wypisuje sie.

Gość gość
20.23 Jeśli ktoś musi używać takiego słownictwa do wyrażenia swoich poglądów, nie jest dla mnie partnerem w rozmowie. :( Nie wstyd ci? Mamusia wie jak sobie w internecie poczynasz? Czy siedzi z tatusiem na bezrobociu i piwko pociaga?

Gość gość
to ptak! nie, to samolot! nie! to kaczynsko-dudaaa! wiocha i tyle. ja tez sie wypisuje. myslalam,ze polska to narod myslacy.

Gość gość
Jak ten facet wygra wybory a jesienią jego partia - PO to będzie kolejne podniesienie wieku emerytalnego do 70 r.ż bo inaczej zus może paść na ryj z braku kasy na emerytury.Logiczne że im więcej osób nie dożyje emerytury tym większe oszczędności.

Gość gość
To raczej niemożliwe. Podniesienie wieku emerytalnego nie powoduje większego wpływu kasy do budżetu ZUS. Spowoduje ale kiedyś. Za wiele lat kiedy to o PO i PiS mało ludzi będzie pamiętało.