Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po nastrojach ludzi widzę że spokojnie Andrzej Duda wygra te wybory.

Polecane posty

Gość gość

Wszędzie słysze rozmowy że trzeba poprzeć Dude. Nie widze żadnych zwolennikow Komorowskiego.

Gość gość
moje obserwacje są podobne

Gość gość
moje również, oprócz kafeterii i patologii osiedlowej ( samotna matka z dwoma synami k ażdy z innego ojca- emigranta) to nie widziałam ani nie słyszałam by ktoś deklarował, że zagłosuje na obecnego prezydenta

Gość gość
Obawiam się,że to może być mało ważne.

Gość gość
A.Duda spokojnie to wygra :)

Gość gość
Dlatego Ci co slysza i sa za, maja w d***e wybory, nie pojda na nie "bo przeciez spokojnie wygra". I dobrze. Zycze mu tego. Niech wygra. Wroci wszystkim krotka pamiec polityczna ;)

Gość gość
Bo zwolennicy komorowskiego to nie te nieudaczniki wdajacy sie w uliczne czy towarzystkie polityczne pyskowki, tylko ci co ida do urny i tyle w temacie. Duda to target bazarowy

Gość gość
Oby tylko nie zdarzył się jakiś cud nad urną :D

Gość gość
Cala moja rodzina glosuje na Dude, lacznie ze mna :)

Gość gość
U mnie w miasteczku nawet 1 osaoba nie przyznala mi sie do poparcia Komorowskiego. Wszyscy sa zgdoni - czas na Dude

Gość gość
22:23 - zycze wam wygranej. Wy nie glosujecie na dude tylko na kaczora to raz. Dwa - chorych na amnezje zapraszam do malej retrosp- 2005 nie byl tak dawno. Zycze wam jednak wygranej naiwniaki nie wiedzace nawet na czym polega urzad prezydencki - dotrze do was cirmnogrodzie jaczy ze wladza jest w rzadzie? Polska to nie monarchia zeby jedna osoba w postaci prezydenta decydowala o tym wszystkim co obiecuje debile. Zapomnieliscie ze rzad to ciagle PO? Zainteresujcie sie wreszcie trmatem spoleczenstwa obywatelskiego zamiast zaliczac takie slomiane zrywy raz na 5lat, na kolejnego politycznego nienachapanego pajaca

Gość gość
Spokojnie w niedziele stawiamy X przy nazwisku DUDA :)

Gość gość
Ludzie ktorym sie udalo i ktorzy potrafia brac zycie we wlasne lapy a nie spedzac dnie i noce na debiliadach - dyskusjach politycznych - ida i glosuja a nie robia z wyborow tematu sezonu bo nic innego do roboty nie maja

Gość gość
Stawiajcie. Jak najbardziej. Za 5 lat bedziecie glebiej niz jestescie. Zycze tego

Gość gość
koniec nieudolnych rzadow od niedzieli zacznie postepowac :)

Gość gość
Duda wygra jesli jego zwolenicy rusza tyłki. Nie możemy sobie pozwolic za dalsze masakrowanie biednych ludzi. Ci co tak obstaja za Panem Komorowskim pewnie sa ślepi i głusi bo innego powodu nie widzę...

Gość gość
Sam/-a jestes slepy/-a i gluchy/-a skoro nie widzisz. To ci co maja wlasne zycie i potrafia z niego korzystac a nie zajmuja sie przepychankami. Sa lepsze zajecia niz wymienianie sasiadce zalet dudy (ps. Po hiszpansku duda znaczy watpliwosc, tak jak putin k***ik). Jak ktos nie ma zycia to wiadomo. Ps. Ludzie gadaja to co reszta, a co zrobia przy urnach gdy sasiad juz nie patrzy to inna sprawa

Gość gość
Ty chyba nie masz zycia bo sie powtarzasz ktorys raz z swoimi bredniami ;)

Gość gość
Up Up Up

Gość gość
Ja będę głosować za Komorem i moja cała rodzina, znajomi. U nas nikt nie narzeka na biedę, brak pracy, nie emigruje.

Gość gość
Komoromafia może pakować walizki, centrala w Moskwie CzeKa.

Gość gość
Ja mieszkam na emigracji i bede glosowac na Komorowskiego. Sybor Dudy oznacza rzady Kaczora, rzady moherow, izolacje i wrogie stosunki z sasiadami. Gratuluje braku rozumu wyborca Dudy widocznie lubia jak poraz nasty walkuje sie Smolensk i teorie zamachu w ktora chyba tylki Jarek wierzy...