Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odzyskac byla z ktora mam dziecko

Polecane posty

Gość gość

Mam 35lat ona 30 mamy 3letniego synka .rozstalismy się po małej kłótni gdy zamieszkała u mnie placilem jej alimenty 600zl przysadzone przez sąd teraz ponownie poszła do sądu dostałem do płacenia 900 zarabiam 2500 gdzie wydaje 400zl na paliwo zostaje mi po odjeciu paliwa i opłaceniu alimentow 1200zlotych ja wystapilem o widzenia do sądu dostałem 6 razy w miesiącu gdzie musze go odbierać z miejsca zamieszkania i go odwozic kosztuje mnie to około 150-200 złotych (jedzenie, paliwo.od raz na jakiś czas prezent) zostaje mi 1000zl. Mieszkam w domu 170 metrów. Który sam wybudowalem. ona dostała mieszkanie od rodziców które kupili jej dwa mietra niżej niż rodzice. Ja nie jestem sam w stanie utrzymać siebie jak również domu. Ale co najważniejsze. Jestem bardzo uczuciowy i wrażliwy bardzo ja kocham i syna ona silna psychicznie twardo stapa po ziemi. Tak bardzo chciałbym żebyśmy byli razem od dłuższego czasu nie mam u mnie uśmiechu wszyscy dookoła to widzą jestem przygnebiony chciałem z nią porozmawiać ale ona nawet nie ma na to ochoty. Nie wiem co robic nie chce mi się nawet pracować nic. Mnie nie cieszy ciągle onich myślę. Chce jej coś napisać w esemesach żeby jakoś się znia spotkać. Boże nie wiedziałem że będę tak cierpiał .co bysci mi podpowiedzieli nie wchodzi mi nawet myśl ze mógłbym być z kimś innym bo myślę tylko o niej

Gość gość
i tak pewnie ci chodzi tylko o te 900 zł alimentów :O jakbyś płacił zero, to nawet byś o nich nie myślał.

Gość gość
Nie nie prawda nie chodzi mi o alimenty. Tak. Tylko napisałem bym płacił jej tylko żebym widział. Ich na codzień żył z nimi

Gość gość
Boje się ze do śmierci będę smutny

Gość gość
Z każdym tygodniem jest gorzej jak odbieram dziecko i go przywiozę serce mi wali. Że kiedyś była mi tak bliska

Gość gość
odwołaj się w sądzie skoro ciebie nie stać niektórzy płacą 350

Gość gość
egoista:O

Gość gość
Jak to możliwe ze placisz az 900 zl.na jedno dziecko?Moj znajomy zarabia 2.400 i na troje dzieci placi tysiac zl.