Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cichy wielbiciel_

OSZKAA JESTEŚ? Jak Ci minął dzień Aniołku? :)

Polecane posty

Wlasnie albo spontan i impreza albo telewizor i nuda

To działaj tak żeby wyszła impreza Lubisz Oszkaa chodzić do klubów, na jakieś dyskoteki itp? Bo ja Ci powiem szczerze, że nie bardzo. Jakoś mi sie zawsze takie miejsca źle kojarzą, takie speluny pełne nachlanej gimbazy pełnej agresji, skorej do awantur. Ja tak wolę bardziej w znanym gronie, domówki :) A najlepiej to sie idzie wybawić na weselach hehe

Gość gość
Oszkaa to fajna i skromna kobieta :) 'Tak czuję

Nie chodze na potupaje wole jakies kameralne miejsca

Os/z/k/a dlaczego ten prawik24 mnie ciągle obraża i wmawia mi że jestem kimś kim nie jestem? Mam go już dość. Dlaczego on sie nam w ogólę w rozmowę wtrynia. Z tego też właśnie powodu uważam, że na kafe nie można normalnie powaznie pogadać bo zawsze się znajdzie ktoś kto wszystko zepsuje. I powiedz mi człowieku dlaczego? Idź sobie na inny temat spamować. O/s/z/k/a czy mógłbym liczyć na jakiś kontakt poza forum? :) meil albo coś

Nie no nie wierze :o Ja nie mam takich zamiarów i nie jestem tym kim on mówi. Oszka Ja Ci mogę swoje zdjęcie wysłać albo w kamerze pokazac nawet, dlatego też proponowałem ostatnio rozmowę na Skype. Dlaczego on mnie tak oczernia :o Gnida z Ciebie prawik, sory ale taka prawda. Nie wiem o co ci chodzi, przyczepiłeś sie jak żep psiego ogona. W dodatku wtryniasz się między wódkę a zakąske. Jakbyś nie zauważył ja tutaj z Oszką rozmawiam, a nie z Tobą i nie jesteś w tym temacie mile widziany, przynajmniej nie przeze mnie. Od teraz olewam to co do mnie piszesz. Oszka ma swój rozum, nie musisz jej niańczyć

Nikogo nie chce ośmieszać! :o Oszka jeśli to prawda co on mówi, że niby jesteś w nim zakochana itp to powiedz mi jasno i dobitne żebym się odczepił, a uszanuję twoją decyzję i zrobię to czyli sie odczepie. Jednak chciałbym żebyś się szczerze i jasno określiła w tej sprawie ok?

Gość gość
Tez ide spac dobrej nocki O.

Gość gość
on kłamie, prawik24 ma na imię Łukasz i jest ze wsi pod Kielcami (woj. świętokrzyskie)