Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nenufary

Mężczyźni są egoistami:(.............

Polecane posty

Gość Nenufary

Mój facet mnie nie pomasuje, wtedy kiedy ja tego potrzebuję. Wymiguje się, że go palce bolą, a jak on chce, żebym go podrapała, to ja to robię w tej chwili, bo chcę spełnić jego potrzebę. Dlaczego ja potrafię w danej chwili spełnić jego prośbę, a on mojej nie? :((((((

Gość gość
bo jest leniwy, nieczuły i głupi a do tego zapatrzony w siebie.

Gość Nenufary
No właśnie też tak myślę...Ale strasznie przykro mi jest i smutno z tego powodu, czuję się odtrącona :(

Gość Nenufary
Ja nie potrafię odmawiać, lubię Go drapać po pleckach :) I co ja na to poradzę..

No tak... jakbys sama sobie odmowila. Czasami nie wiadomo kto ma wieksza przyjemnosc, czy dawca czy biorca ;)

Gość Nenufary
Właśnie, mi jest dobrze, gdy sprawiam mu przyjemność:), ale jemu widać nie jest dobrze masując mnie...:( Ech ja was mężczyzn czasem nie potrafię zrozumieć...Może już nie podniecam go...najgorsza myśl mi przyszłą do głowy.

Gość gość
Bo sama jestes jeszcze wieksza egoistka! Ja mam zawsze meza podczas Kazdego badania u ginekologa nawet pochwy wspieral porody masowal plecy wspaniale pomagal przetrwac w tym trudnym czasie.A gdy izolujesz faceta we wszystkim to on ma cie tez w d***e bo intymnosc masz z ginekologiem a nie z nim!Maz przy dzieciach i w domu caly czas pomaga bo jest wciagniety w zwiazek nie ma Izolacji.W zwiazku nie ma tematow tabu i Zadnych tajemnic!

Gość Nenufary
No to mnie pocieszyłeś ;) To widzę, że takie leniwce z was ;)

Gość Nenufary
Dziękuję miły Gospodarzu za poświęcenie chwilki uwagi :) Ja już zmykam w odmęty pościeli , dobrej nocki życzę :)