Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

już po dzisiejszym wieczorze wiem ze nigdy nie będę miał kobiety

Polecane posty

Gość gość

wy to macie fajnie kobiety-nie musicie o nic martwic się w życiu-o byt,o partnera nie musicie nic dawać od siebie możecie być beznadziejne....a i tak macie dom rodzinę super faceta itd

Gość gość
chce umzeć

Gość gość
k***a jak wy macie dobrze w życiu ile wy macie przywilejów a i tak nie radzicie sobie w życiu

Gość gość
Ale pieprzysz. Za to musimy być piękne i seksowne bo bez tego żaden się nie zainteresuje.

Gość gość
smutne to.,,,, chciałbym zasnąć i się nie obudzić a pomyśleć ze te 5-6 lat temu kiedy kończyłem liceum tak marzyłem ,ze znajdę miłość ,będę miał rodzinę,ze będę ratował zawodowo ludziom życie..... kurcze kobiety,nie doceniacie ja macie dobrze,ze wszystko robi sie za was w życiu ...

Gość gość
,,Ale pieprzysz. Za to musimy być piękne i seksowne bo bez tego żaden się nie zainteresuje.,, w każdym znanym mi związku facet jest ładniejszy albo ma lepsze ciało od kobiety (jest przypakowany) po prostu u faceta doszukuje się minusów pośród plusów,a u kobiety plusów pośród minusów-dlatego brzydka kobieta ma zwykle ładnego faceta,a oficjalnie ona jest ładniejsza facec***atrzą na charakter,i kochają za charakter wy patrzycie na urodę ,kasę i przebojowość a od faceta też wymaga się urody-tylko tej prawdziwej a nie urojonej jak u kobiet

Gość gość
,,Ale pieprzysz. Za to musimy być piękne i seksowne bo bez tego żaden się nie zainteresuje.,, zamienię sie z hecią za wymóg twojej brzydoty określoność jako przeciętność za to co musi dać facet kasa,przebojowość,prawdziwa uroda

Gość gość
Taa patrzą na charakter. Właśnie to widać w większym gronie. Lecą na te,które świecą tyłkiem i nie mają zbyt dobrej reputacji. Nie chce im się starać więc wolą sobie przelecieć pierwszą lepszą.

Gość gość
nic od kobiety się nie wymaga-ani urody,ani cnotliwości Facet musi zapewnić -samochód -mieszkanie -prace i płynące z tego pieniądze -zapewnia atrakcje i rozrywkę -jest odpowiedzialny , zaradny i ogarnięty -doświadczony seksualnie -przebojowość w towarzystwie -pewność siebie -umiejętność poderwania -umiejętność obrony i bicia się -super ciałko (żadne tam chude czy cos) -urodę często przewyższającą tą kobiecą-bo rzadko się zdarza żeby kobieta brała faceta brzydszego od siebie Wszystkie kobiety szukają sponsora który będzie je utrzymywał i robił za nie wszystko, dawał od siebie więcej niż ona,zapewniał wszelkie dobra by nie musiała się martwic księżniczka .One nie kochają bezwarunkowo smutas.gif tylko za cos ! To materialne istoty które kłamią , manipulują by osiągnąć swój cel a faceta nie kochają bo zawsze mogą zmienić go na lepszy model ! Wiadomo ze każdy,także facet potrzebuje bliskości i czułości - niestety , nie ma co się łudzić ze dotrzyma ona wierności i lojalności. praktycznie każda kobieta pomimo stałego partnera ( i dzieci) jeśli nawet nie zdradzi fizycznie to przeżyje wielkie z tyłka wyjęte platoniczne miłości i fascynacje innym facetem smutas.gif bo prawda jest taka ze dzięki temu ze to kobieta wybiera faceta (zwykle więcej reprezentującego/dającego od siebie niż ona) to facet naprawdę kocha-a kobieta wymaga pierdziele idę jutro się zabić wiem ze nie speknienigdy wymagań kobiet za ti wy nie musicie nic spełniać,nic robić macie tak dobrze,tak fajnie

Gość gość
''Ale pieprzysz. Za to musimy być piękne i seksowne bo bez tego żaden się nie zainteresuje.'' ile jest zła w kobietach nic od was sie nie wymaga,ai tak siestawiacie ja jestem ponoć obrzydliwy bo jestem chudy i co > idę się jutro po p pracy powiesić

Gość gość
kobieta ma tak dobrze,tak wspaniale-a i tak to zepsuje bo da sobiezrobic dziecko z macho rooocgCZEM

Gość gość
Chyba Cię jakaś kobieta mocno skrzywdziła skoro masz takie zdanie. Wielu z twoich wymogów nie spełniają ludzie w związkach, których znam więc jak widać nie są one konieczne. Trudno oczekiwać od młodego chłopaka,żeby miał swoje mieszkanie. Kogo w Polsce na to stać? Poza tym jak dla mnie nie musi być doświadczony seksualnie , może być introwertykiem, nie lubić imprez i towarzystwa ludzi , super ciałka też nie oczekuję (byleby nie był otyły)

Gość gość
chciałbym zęby wymagano odemnie tylko nieistniejącej urody

Gość gość
a co pewnie pasztet wyśmiany jesteś i uważasz się a piękność to nie mię-karzy związek taki jest-każda kobieta jest zła

Gość gość
a twoje okłamywanie samej siebie nic nie pomorze,mama dość -ide jutro się powiesić macie tak dobrze kobiety......tak beztrosko,,,,,,,tak cudownie

Gość gość
Ty nawet chłopie pisać nie potrafisz. Może to jest powód a nie brak samochodu i kasy?

Gość gość
nojasne

Gość gość
od ckobiet tez sie tego nir wymaga

Gość gość
k***** w tym roku nie zrobię prawa jazdy,bo idę na zaoczne

Gość gość
mam dość

Gość gość
To slam se kosc

Gość dytkaa
Nie ma co biadolić nad sobą tylko wziąć się w garść, czasem wystarczy brak napinki, że trzeba kogoś poznać i trafi się na kogoś odpowiedniego... może warto "douczyć" się w zakresie miłości i związków... w necie można znaleźć wiele ciekawych pozycji na ten temat: https://www.youtube.com/channel/UC7-fRZxwJcQYZuG9Tqa6D3g :)

Obejrzałem te krótkie filmiki i ci powiem, że z tą wiedzą to chyba można będzie bardziej zaliczyć egzamin z seksuologii niż dziewczynę :-) (może trochę źle zabrzmiało, bo mi nie chodzi o zaliczenie) Ale zgadzam się z Tobą, że można się "douczyć". Chyba ten filmik będzie lepszy :-) https://www.youtube.com/watch?v=W0R_LsKvKYw Moje powody to głównie 5,6 :-) Lepiej pójdę za radą tego seksuologa w twoim proponowanym filmiku i kupię sobie kota:-)

Gość gość
ja patrze na wyglad i charakter