Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość niepewna

miała któraś faceta bi?

Polecane posty

Gość gość niepewna

Mam 30 lat i pewne podejrzenia co do mojego narzeczonego.Znamy sie 6 miesięcy i tydzien temu zaręczyliśmy sie.Wiem,ze to bardzo szybko,ale on ma 34 lata i mówił ze rodzina naciska zeby wkoncu sie ustatkował.Mial przede mna 3 dziewczyny.Jest miły,przystojny i bardzo go kocham.Problem w tym ze on ma przyjaciela od serca,ktorego zna 10 lat.Tamten ma 29 lat,jest kawalerem.Czesto na "randke"przychodził z nim co wydawało mi sie dziwne.Mowi ze traktują sie jak bracia,ale mnie sie wydaje ze miedzy nimi jest cos więcej.Zapytałam go o to wprost.Zbulwersował sie,oburzył i powiedział ze chyba mam cos z głową...Tamten nie ma dziewczyny i jest taki mało męski,dlatego wydaje mi sie ze oni ze sobą sypiają.Rzadko uprawiamy sex-to dodatkowo działa na jego niekorzyść.Dziwi mnie fakt,ze on chce sie szybko żenić ,tak jakby na pokaz dla rodziny.Jest mało czuły wobec mnie,to ja sie do niego tule,obejmuje.Miała któraś podobnie?

Z całą pewnością nie jestem kobietą, ale temat mnie zaintrygował. Moja znajoma wyszła kiedyś za faceta, a ten 2 lata po ślubie oznajmił, że jest gejem... Co ona zrobiła? Śmiała sie i wniosła o rozwód... Ale trochę odbiegłem. Można poznać takiego faceta, czy ma ciągoty do innych "członków w klubie", a mianowicie: jeżeli uprawiacie seks, a on chce analnego dość często - masz prawo się denerwować... Może sam się też "stymulować", ale potajemnie. A to, że chce się żenić, to tylko może być przykrywką... W najlepszym wypadku, nie masz się o co martwić :)

Gość gość niepewna
Wiesz,gdyby sie okazało ze jednak jest gejem czy też bi,nie wiem czy bym odeszła:( Kocham go,lubię z nim przebywac i tęsknię gdy sie nie widzimy.Ale wolałabym wiedzieć niz nakryc go np.po kilku latach w małżeńskim łóżku z innym...

Gość gość
Ja miałam podobną sytuację. Dziś pół roku po rozstaniu nadal nie umiem dojść do siebie :( Moja rada - uciekaj póki nie jest za późno.

Gość gość
Spotykałam się z chłopakiem,to było 3 lata temu,mieliśmy po 25 lat.Wszystko super do momentu w którym przejrzałam jego telefon.Otrzymany sms którego nie zapomnę nigdy TĘSKNIĘ ZA TWOIM TYŁECZKIEM,CHETNIE BYM CIE TERAZ WYDYMAŁ.Cala sie trzęsłam ze strachu i obrzydzenia.Nic mu nie powiedzialam ze wiem.Ba drugi dzien zerwałam nim a on ...chetnie na to przystal nawet nie dociekajac przyczyny :|

Gość gość
Szłam dumnie za reke ze swoim nowym chlopakiem,spotkałam kolezanke.Chqile pogadałyśmy.Na drugi dzien dzwoni do mnie inna kokezanka i mowi "Agnieszka mowila ze spotykasz sie z jakims Pawlem,i powiedziała że ona go zna z widzenia i on lubi chłopców!"Bylam w szoku,nie chcialo mi sie w to wierzyc.Przycislam go do muru i przyznal ze probuje sie zmienić,walczy z tym bo chce byc hetero.Odeszłam.

Gość gość
Mam kolegę geja który tez próbował sie zmienić.Zaczął chodzic z koleżanką z pracy,której zwierzył sie ze swojego zycia.Spotykali się pól roku,ale nie współżyli,on nie mogl sie przemoc az w końcu powiedzial ze nie oszuka natury i musi miec faceta.Wtedy ta zołza rozpowiedziała wszystkim w pracy ze on jest gejem i chłopak nie mial zycia.Musial sie zwolnić.Teraz pracuje gdzie indziej i ma od 2 lat stałego partnera.To tak ku przestrodze.

Gość gość
wiecie co,nie zrozumiem takiego faceta co niszczy zycie kobiecie bo ukrywa prawde o sobie.Ja kilka lat temu miałam doła,trafiałam na samych dupkow ktorzy myśleli tylko o tym zeby mnie zaliczyć.Dlatego weszłam na gejowo.pl i zamieściłam ogłoszenie o tym ze poznam geja dla,którego bede przykrywką itp.itd.Otrzymałam kilka ofert i wybrałam jednego chłopaka.Okazał sie świetnym kompanem,poznałam jego znajomych którzy nie mieli pojęcia ze on woli chłopców.Udawałam jego dziewczynę.Na imprezach,przed rodziną,przed paczką jego znajomych.Tylko jego przyjaciel znał prawdę.Niestety wyjechali rok temu do Anglii i piszemy jedynie maile.W lipcu planują przyjazd do Polski,juz nie mogę się doczekać

Gość gość
Ja kochałam sie w trójkącie po alkoholu ze swoim facetem i jego kumplem.Nie byłam taka pijana jak sądzili bo widziałam jak sie liżą i obciągają pały.W pewnym momencie zachciało mi się rzygac wiec poszlam do kibelka a potem odrazu usnęłam.Tano bardzo źle się czułam ale wszystko pamiętałam.Byłam sama w pokoju i czym predzej uciekłam do domu.Zadzwonil i zapytal jak sie czuje,pogadaliśmy o pierdołach ale zadne z nas nie poruszylo tematu wczorajszego seksu.Spotkaliśmy się wieczorem na spacer.Zachowywałam sie jak gdyby nigdy nic,on byl speszony i zapytal czy pamiętam wczorajszy numer.Mowie "masz na mysli sex z Marcinem w trójkącie?Pamietam wszystko".Zatrzymal,sie i spojrzal mi,w oczy zapytal co o tym mysle i czy chce mu cos powiedzieć,nawet coś złego to on to zrozumie.Powiedzialam,ze bylo fajnie tylko szkoda ze to bylo po pijanemu,żebyśmy to powtórzyli.Powiedzial,ze jest w szoku :-D Zrobiliśmy to jeszcze trzy razy i niestety zaczęło mi to przeszkadzać bo myślałam ze będziemy to robic tylko we trójkę a On sypiał z nim tez beze mnie...Nasza znajomosc sama sie zakonczyla bo oddalalismy sie coraz bardziej.Na koniec poprosił mnie o dyskrecję,zapewniłam go ze nikomu nic nie powiem.Dzis jestem mężatką,mam dziecko.A on nadal wolny ptak.Często go widuje samego,mowimy sobie tylko Czesc.

Gość Ona Toler
Ja nie mialam Ale nie mialabym problema z Tym ,gdyby jego biseksualnosc ograniczals sie do seksu tylko I to najlepiej w mojej obecnosci. Nie tolerowalabym zaangazowania sie uvzuciowego mojego partnera z drugim mezczyzna. Musialbym tylko mnie kochac , a skceptowac mojej niezgody na "lozkowe psoty". Np.raczej nie zgodzilsbym sie na polykNie nasienia czy widziwianie. Mastyrbacja czy lodzik bylby ok. Anal raczej gdyby moj chlopak by ******** Nie wiem czy chcialabym aby moj facet byl dymany.

Gość gość
Jakie wy baby jesteście pojèbane, ja prdl, koniec musi być blisko.