Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dałam ogłosenie że poznam kulturalnego pana 30 plus i

Polecane posty

Gość gość

zaznaczyłam ze cel stały związek,że interesuję się literaturą ,kinem ,sztuką,panowie piszą po dwa słowa "cześć nieznajoma" i na tym ich inwencja się kończy. teraz dostałam maila od faceta który jest wdowcem z dzieckiem ,część listu cytuję poniżej: "czesc,samotna,mieszkam,z,rodzicami,pomagaja,mi,przy,xxxxxxxxx,pracuje,przy,kostce,,i,jako,budowlaniec" W pierwszym mailu napisał "nie szókam przygód",ale pomyślałam cóż może sie pomylił ,może ma inne walory,a teraz te przecinki :o

Gość gość
może boi się spację wstawić ;) a "cześć nieznajoma" to zboczeńcy, którzy widzą cię jako tajemniczą. :P

Gość gość
Moze nie zna ortografii

Gość gość
mnie nie przeszkadza że jest pracownikiem fizycznym czy ze ma dziecko,okropnie rażą mnie takie błędy! Jego dziecko ma 13 lat a on nadal mieszka z rodzicami? to tez nieco dziwne,ale pal licho,dałabym szansę ,moze rodzice schorowani. Jednak takich byków nie wybaczę. Sa jeszcze panowie którzy piszą również dwa słowa,a mianowicie "daj fotę"

Napisałaś, że szukasz kulturalnego a nie wykształconego polonistę. Kultura nie jest wprost proporcjonalna do umiejętności poprawnego pisania:P Sam fakt założenia tego topiku świadczy, że Tobie też jest z nią nie całkiem po drodze:O

Gość gość
pulchny a dlaczego? ja nie wymagam nawet znajomości ortografii wystarczy napisac list tak by był czytelny ,zobacz jeszcze raz co zacytowałam,ile przecinków. Chciałam sie wyżalić to takie dziwne?

A ja odniosłem wrażenie, ze to kolejne prowo mające na celu dokopanie fizolom. Jeśli się pomyliłem to przepraszam 🌼

Gość gość
pomyliłeś się,nic nie mam do pracowników fizycznych,szanuję wszystkich po równo. kurcze z dużym entuzjazmem pisałam to ogłoszenie,a mam zapchana skrzynkę mailami typu "fote daj" ,"czesć piękna", "kiedy zapraszasz na kawę?" Ten od kostki brukowej jako jedyny napisał coś normalnego tyle że z bykami