Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pocałowała go inna dziewczyna. Co zrobic??

Polecane posty

Gość gość

W zwiazku jestesmy 3 lata. Ostatnio gorzej nam się układało. Dziś mi powiedział ze jego koleżanka upiła się na imprezie i go pocałowała. On niby nie odwzajemnił pocałunku ale nie wiem jak bylo naprawde. Ta dziewczyna sie go uczepiła i juz kiedys jak gdzies razem szli to go łapała za reke czy odbierała telefony ode mnie kiedy razem byli. Wiem że on nic do niej nie czuje. Co mam zrobic w tej sytuacji? Powinnam mu zabronic sie z nia widywac (mieszkaja w jednym bloku) ale wątpie czy mnie posłucha.

Gość gość
lovelas haha

Gość karolinkaaa88
Odbierała jego tele? To gdzie oni razem ten czas spędzali? To retoryczne pytania:) albo jakoś żyj z tą świadomością albo ultimatum, bo psychika ci siądzie:D

Gość gość
przestań podszywac się pod żone bo ci kudły by wyrwała hahahahhahah

Gość gość
Twój facet SAM powinien wiedzieć co robić. Skoro musisz mu cokolwiek zakazywać i do tego jeszcze raczej Cię nie posłucha wskazuje, że raczej ma Cię gdzieś. Kochający facet pierwszy będzie zrywał z taką kontakt. I w ogóle watpię by pozwolił by jakaś laska odbierała jego telefon...

Gość gość
Dzieki za opinie. Chyba macie racje.

Gość gość
Chyba raczej na pewno...co za dureń pozwala odbierać swój telefon jakiejś innej???? Poza tym już samo przyznanie się do pocałunku....dno dna. Daj mu kopa w d**e na rozpęd bo to jakieś niedopieszczone dziecko.