Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ludzi da się programować, tzn. czy są ulegli pewnym kodom? or and i?

Polecane posty

Gość gośćszarik
Księciu seplenisz... Dla Ciebie równierz ostatnie 3 min.

Gość gośćula
jasne że można,daleko szukać nie trzeba ,patrz hitler i jego charyzma (?) Patrz kosciół i tajemnicze omdlenia ,spazmy u "uzdrowicieli" Popatrz chociażby na jakże popularne placebo-chorym dzieciom podczas wojny na bałkanach podawano wit c mówiać że to antybiotyk ,80 % wyzdrowiało. Sprawdziłam to - dałam koleżance chorej na nerwicę swietny lek prosto z australi ,szkopuł w tym że było to tylko opakowanie a w środku niegrozne witaminy,po dwóch tygodniach kuracji dziewczyna ozdrowiała

piertole najaranych marycha rebeliantów, którzy nie pamiętają co mówili pieć sekund temu. co ty tu wklejasz za gooofno? może jeszcze załóż strone rewolucjoinisci z artykułami o tym, że wódka dodaje odwagi w walce

do tego weganizm. pewnie niedozywienie pomaga w jasnym mysleniu.

Gość gośćszarik
Tobie nic nie doda odwagi,bo odwga sie na ciebie obraziła... Twoje życie to mogiła. Zerknij szczurze bo ty tym pierwszym jesteś. Popatrz i pomyśl,potem pisz... I nie sepleń chyba że,lubisz...

moje życie jest mało ważne. gdybyś też przyjął taka postawę to zyskałbyś możliwośc programowania programistów. ale ty wolisz być fredem asterem w musicalu czyli tańczyć jak ci zagraja i czekać na oklaski.

liczy sie tylko zwycięstwo a tym przypadku oznacza to wszyscy musimy umrzeć każde inne rozwiązanie czyni z ciebie niewolnika. także nie wyskakuj mi tu z jakimś zyciem, które nawet nie jest twoje.

Gość gośćszarik
Dzieciaku ja już kiedys umarłem,wiem jak to jest. Jeśli szukasz sensu to pisz z sensem...ogarniasz się wielkim nonsensem...bo tak ci wygodnie.

idź se zajraj blanciora sens z pewnością nabierze kształtów

Gość gośćszarik
nie używam,a ty co ibupromu się nażarleś...

Gość gość
kzieciu z kobieta piszesz.