Kamciacia 0 Napisano Maj 23, 2015 [IMG]http://i62.tinypic.com/16ox6w.jpg[/IMG] <---- Tu jest moje zdjęcie. Ja niby widzę różnice (pierwsze zdjęcie 26.03, drugie 18.05), ale na wadze nie spadło nic :( Boję się, że ta różnica na zdjęciu to efekt innej pozycji, światła etc. Ćwiczyłam głównie turbo spalanie i teraz nie wiem czy przejść na typowe cardio (bieganie) czy kontynuować przygodę z Ewką :C Co byście mi poradzili? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 23, 2015 Jest różnica, w brzuchu i udach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diablica 0 Napisano Maj 23, 2015 no pewnie,że widać, nawet nie ma porównania, gratuluję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babcia Jola 0 Napisano Maj 24, 2015 Piszesz, że nic nie schudłaś a na zdjęciu jakbyś ważyła z 10 kg mniej. Super. Tak trzymaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babcia Jola 0 Napisano Maj 24, 2015 Ćwiczyłaś codziennie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 24, 2015 widac - masz teraz mniej kobiecą figurę:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
axs24 0 Napisano Maj 25, 2015 Jak robisz Chodakowską to nie patrz na wagę ale na centrymetry :) Ja ćwiczyłam - ważyłam jakies 63kg , a po miesiącu codziennego treningu ważyłam 65kg i trochę się wkurzyłam. Po prostu ubyło ci tkanki tłuszczowej a lekko przybyły mięśniowej :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2015 wow super teraz wyglądasz :-) gratuluję !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach