Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie nie piszcie o emigracji bo mam ciary!Kto tego nie przezył ten nie wie

Polecane posty

Gość gość

co to znaczy ! Piszecie o Austarlii :D haa chcesz to jedz droga wolna , ale daje głowe że po góra 2 -3 tyg zawyjesz i będziesz tęsknić jak dziecko za krajem ,ta niedobra Polską. Zdajecie sobie z odległości, ja wyjesdzam do Niemiec i to 3-4 x w mcy i tęsknię pomimo tego że to rzut beretem ... Znam takich którzy sprzedali swoje domy mieszkania i tragedia, bo npw Niemczech nie mogli sie odnależć ,ja wiem co to znaczy , bo mieszkałam w 2 krajach oddalonym najdalej na zachód oraz tym najbliżej Pl i nie jest łatwo

Gość gość
Im młodsza osoba tym ma łatwiej, dzieci i mlodziez natychmiast sie aklimatyzuje i zapominają o Polsce jest przeciez takie powiedzenie, ze starych drzew sie nie przesadza

Gość gość
Mieszkam od bardzo dawna w niemczech i jest mi tu dobrze ,latwiesze zycie ,mniej zmartwien a do kraju zawsze mozna pojechac ,zadzwonic no i tutaj tez jest duzo znajomych polakow

Gość Zuzanna Amelia ææ
Przesadzasz

Gość gość
dla mnie jest fajnie :D

Gość gość
Znajomy psychiatra mówił mi, że coraz więcej osób pojawia się u Niego w gabinecie z problemami związanymi z emigracją.

dla mnie emigracja nie byłaby koniecznoscią a wyborem, stąd nie przewiduję problemów natury psychicznej itp

Gość gość
:) nie przesadzam ,po prostu to z czasem , ta tesknota wychodzi z ludzi ! I to z kazdego tylko niektórzy tacy jak tam wyżej , piszacy że przesadzam " :) takze tesknią tylko nie potrafia sie przyznac . LUDZIE KOCHANI, SZCZEGOLNIE CI OD ;PRZESADZAM :p NIE ZNACIE DO KONCA WŁASNEGO JA .Teraz ok ale z czasem zobaczycie .Niemcy ok :) ale też tesknie , zalezy od charakteru od człowieka :) dzieci młodziez ok , szybko sie przstawia ,ale tacy po 30 to już od tego wieku zaczyna sie ..coś do czego człowiek wrca myślami ...

Gość gość
:D zimną ?ha o taka to chciałabym być :) to jest idealne na emigrację :P

Gość gość
fiku jak jesteś zimna suka to przestań szukać bruneta, ziny Szwed, norweg czy Fin to przewaznie blondyni :D:D