Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks na plaży nudystów w rocznicę ślubu

Polecane posty

Gość gość

Witam! Niedługo mamy z żoną 25 rocznicę ślubu. Z tej okazji wybieramy się w podróż. Chciałbym żeby romantycznie i dużo seksu. Będzie tam plaża nudystów, zastanawiam się żeby zaprosić tam żonę i uprawiać tam seks. Żona jest osoba dość otwartą chociaz preferuje tylko klasyczny seks, ale namiętny, ostry. Mogłoby być fajnie z drugiej strony, moja żona jest osobą która jest czasami otwarta na te tematy a czasami wręcz przewrażliwiona. Trudno wyczuć, czy ją to ucieszy. Obydwoje jesteśmy zadbani, żona nie ma powodów żeby mieć kompleksy, nie wiem dlaczego ale czasem je jednak ma.

Gość gość
chcieć a móc to różnica hahahahha,pomarzyć możesz impotencie :)

Gość ktośtam_
Plaże nudystów nie są do uprawiania seksu, tylko do wypoczynku. Takie podejście świadczy o całkowitym niezrozumieniu idei naturyzmu. Jedźcie na plażę dla swingersów . Tam możecie bzykać się do woli.

Gość gość
Ja tez niedawno mialem 25-rocznice slubu i tez bardzo bym chcial pojechac na taka plaze z moja zonka. Staje mi na sama mysl, ze inni facec gapili by sie na gole cialko mojej ponetnej zonki :-) Pozd. FF

Gość Nienawidzę facetów
Prezent dla żony -latanie na golasa jakiś stuknięty czy co

Gość gość
Roochać się na plaży nudystów? Ty normalny jesteś człowieku? Stary, a głupi. Tobie się wydaje, że na takiej plaży, jak wszyscy są nago, to się roochają jak króliki? Kretyn.