Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Druga babcia ma lepszy kontakt z wnuczkiem. Co zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Moja córka 15 miesięcy temu urodziła synka. Nie mieszkają w Polsce. Tam jest cała rodzina jej męża. Mój wnusio nie kojarzy mnie jako babcie. Co mam zrobić ?

Gość gość
Teściowa córki często zostaje z małym.

Gość gość
nic na to nie poradzisz, ja jestem babcią od syna, druga babcia jest ich sąsiadką, wnuczek też powiedział, ze mnie woli bardziej, bo gram z nim w piłkę więcej się bawię, ja mam 58, a tamta babcia 67 wnuczek ma 5 lat. Trzeba się z tym pogodzić i czasem nie obrażaj się ta tamtą babcię, takie jest życie.

Gość gość
Ja jestem młodsza od tamtej babci. Wnuczek uwielbia grać w półkę, ale tamta babcia z nim nie gra. Mały tam ma 3 letniego kuzyna i miesięczną kuzynkę - dzieci sióstr mojego zięcia. Z tym 3 latkiem dogaduje się świetnie. U tamtej babci i dziadka zostaje na noc, jak mają dni wole to biorą go do siebie.

Gość gość
Nic nie poradzisz mnie jedna babcia wychowywała do drugiej co jakiś czas jeździłam ale zawsze była mi obca.

Gość Babcia 1
Mojego syna dziecko pewnie bardziej związane jest z tamtą babcią? Ja niestety rzadko Ich odwiedzam ponieważ nadal pracuję.Jestem młodsza od tamtej babci. Nic na to nie poradzę, pracować muszę.