Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2

płacz

Polecane posty

Gość gość2

Witam. Pisze tutaj bo nie wiem co się ze mną dzieje. Jakiś miesiąc temu bardzo się z zdenerwowalam. Dusilo mnie w klatce, nie mogłam złapać powietrza, zaczely mi dretwiec ręce nogi i buzia. Wezwani pogotowie i stwierdzono ze to na tle nerwowym dostałam zastrzyk na uspokojenie. Zauważyłam ze od tamtego czasu jestem bardzo nerwowa. Mam napady gniewu. Wybucham placzem bez powodu. Denrwuje mnie doslownie wszystko. Próbuje sie opanowac przy dzieciach Ale niestety one tez to odczuwają. Nie chcę mi się nic. Najchętniej przelezalabym cały dzień. Nie mam na nic sił. Co się ze mną dzieje? Dodam ze mam dwójkę dzieci jedno już chodzi do przedszkola. Proszę o pomoc.

Gość gość
idz do lekarza, nikt ci tu nie da recepty

Gość gość
Napisałam to zmyśla ze może ktoś to też przechodził.

Gość gość
Brzmi jak depresja. Leć do psychiatry. Im szybciej tym lepiej.

Gość gość
Drętwienie wskazywałoby na hiperwentylację (przetlenienie). A także bywa to objaw tężyczki. To właśnie często jest na tle nerwowym.

Gość gość
mogą też to być dotąd utajone problemy z sercem:P

Gość gość2
A czy ma to coś wspólnego może z niedoborem krwi? Jestem osoba strasznie blada. Odczuwalam też drętwienie powiek Ale zawsze to bagatelizowalam.

Gość gość2
Z sercem raczej nie bo miałam robione ekg i tam nic złego nie pokazało.

Gość gość
powinnaś udać się do lekarza i zrobić badania. to nie są objawy, które powinno się bagatelizować.

Gość gość
dziś na ekg widać chwilowy rytm serca, jakbyś zrobiła holtera, to byłoby bardziej wiarygodne badania (to takie samo ekg tylko 24h przy normalnych czynnościach)

Gość gość
Hej! Znalazłam wczoraj fajny serwis z aukcjami, udało mi się wygrać świetne słuchawki za 24zł :D Nie z każdą aukcją jest tak łatwo, ale warto próbować ;) Na razie jest niewielu użytkowników więc szanse są spore. http://trafisz.com/p/92d2d86cffd811e485b70cc47a4a5892

Gość gość2
Do jakiego lekarza pójść? Z nerwami to chyba neurolog?

Gość gość
Myślę że powinnaś iść do psychiatry. Nie przerażaj się, to lekarz jak każdy; depresja, nerwica - to właśnie leczy psychiatra.