Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MYNEGATIVEMIND

Pierwszy petting

Polecane posty

Gość MYNEGATIVEMIND

Jestem z chłopakiem od pół roku, jakoś trzy miesiące temu zaczął wykazywać chęć podpieszczenia moich ciuszków. Nie mówił ale zaczęła uciekać mu w tamtym kierunku łapka. No nic raz się żyje w końcu mu pozwoliłam przez bluzkę i stanik. Trochę czasu minęło zanim pozwoliłam mu na zdjęcie mi bluzki i stanika. Nie przymuszał mnie do tego, to była moja decyzja, zawsze kiedy mówiłam "nie" to przestawał. Po prostu co jakiś czas łapka znowu mu uciekała. Jakiś czas temu łapka zaczęła zmierzać w innym kierunku i w sobotę jak odwoził mnie z juwenaliów zatrzymaliśmy się gdzieś i zaczęliśmy się całować, skończyłam w rozpietej koszuli i staniku i tym razem gdy chciał mnie dotknąć tam, pozwoliłam mu oczywiście tylko przez getry. Nie powiem miło mi było ale kiedy przesunął moją rękę na swoje krocze po prostu się speszyłam, zwłaszcza że miał już twardego dosyć. Oczywiście wszystko przez spodnie. Jak już mówiłam speszyłam się i zabrałam rękę ale on za chwilę znowu ją tam umieścił i delikatnie zagiął na wypukłym rizporku moje palce. Po kilku sekundach jednak znowu zabrałam rękę bo po prostu czułam się głupio mimo że on mnie podpieszczał. Po prostu mam blokadę, o której mówi dużo kobiet. Kiedy następnym razem przesunął mi rękę poczułam po prostu miękką aksamitną skórę. Łatwo się domysliłam co to i natychmiast rękę zabrałam i powiedziałammu zżeby schował - na to po prostu nie byłam gotowa. Grzecznie schował i piescilismy się jeszcze trochę (właściwie to raczej on piescil mnie przez ubranie ja go tylko calowalam i masowalam po klacie etc) ale już nie wyjmował swojego małego towarzyszą, że tak go nazwę. Cały czas mam w głowiewspomnienie tego jaki był przez spodnie w dotyku albo dotyk tej mięciutkiej skóry. Po prostu czuje mimowolnie prąd i lekki skurcz podniecenia między nogami. Z jednej strony chciałabym więcej ale z drugiej wiem, że nie będę mogła się przełamać. Kiedyś pewnie posuniemy się do tego kroku abym piescila go przez spodnie ale chyba trochę czasu minie. A jak było u was?

Gość MYNEGATIVEMIND
Cycuszków *

Gość gość
było nie pękać i mu strzepać ręką !!! :)

Gość MYNEGATIVEMIND
To temat, na którym chciałam poznać wasze pierwsze doświadczenia w podobnych sytuacjach, a nie czytać głupie komentarze w stylu "było mu strzepać".

Gość gość
Weź to buzi, weź do buzi !