Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karishma

Proszę o Pomoc

Polecane posty

Kochane poradźcie mi co robić sytuacja jest bardzo patowa: Poznaliśmy się rok temu - on był z kobietą 8 lat i mają dziecko ,gdy go poznałam byli już 2 lata po rozstaniu ( zabiegał o nią przez ten okres a ona go nie chciała ) Rozpoczął nowy etap ze mną i co ? - odbiło jej zaczeła o niego walczyć , płaczem ,dzieckiem itp .. przez to zaczęło się psuć , rozstaliśmy się na miesiąc ( w tym czasie sypiał z nią ) ,chciał powrotu -wróciłam i przez miesiąc znowu było cudownie , ale z czasem ja nie byłam już taka słodka i miła bo czułam,że coś jest nie tak... on powtarzał ,że robię paranoje i w Kwietniu w święta po wypiciu wódki - przyznał się ,że z nią sypiał pezez cały czas .. zadzwoniłam do niej i potwierdziła,że jak tylko ja i on mieliśmy gorsze dni sypiała z nim bo go kocha a on za każdym razem mówił,że to koniec ze mną .. Zerwałam kolejny raz . Ale kocham go bardzo- nie mogłam zapomnieć , nie jadłam nie piłam nie spałam to był koszmar - spotkaliśmy się w Maju i.. wróciliśmy do siebie ( znowu w tej przerwie sypiał z matką swojego dziecka, ale twierdzi,że chce być ze mną , że cały syf już wyszedł ,gdyż ponownie jego była dzwoniła do mnie z pretensjami,że znowu wracam do niego,że ona go kocha i zrobi wszystko aby z nim być ) Jesteśmy razem postawiłam warunki aby nie widywał się z byłą a kontakty ograniczył tylko do wiadomości o dziecko i gdy małą zabiera do siebie , na co on ,że go ograniczam i wymyślam,bo on nic złego nie robi ,nie zdradza mnie i jest ze mną , jak ja mam przestać być tak chorobliwie zazdrosna ? Jak Wy to widzicie ? Proszę nie komentujcie tego złośliwie- wiem,że to irracjonalna decyzja o powrocie- ale ja go kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego

Gość gość
daj spokoj,on nie przestanie sie z nia widywac,bo po pierwsze maja dziecko,po drugie wie ze moze bo ty i tak mu wybaczysz. Nie szanuje Cie a Ty sama sie nie szanujesz,skoro z nim jestes. Co to za milosc?? toksyczna,lepiej by bylo,gdybyscie sie rozstali

Gość gość
nie laduj się w to, przestań z nim chodzic do łożka bo jeszcze jakiegoś syfu dostaniesz, z tamtą ma dziecko, nie wyleczył się z niej skoro tak ciagle do niej wraca, poza tym na co facet z alimentami dziewczynie która ma przed sobą wszystko. Popłacz, nie jedz i co tam jeszcze chcesz, tylko zostaw tych durniów co to piekło robią sobie z zycia.