Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dowiedział się o moich problemach i nie daje mi spokoju.

Polecane posty

Gość gość

Wynajmuję mieszkanie razem ze współlokatorem. Odkąd dowiedział się, że mam problemy i że chciałabym umrzeć co stało się zupełnie przez przypadek traktuje mnie w szczególny sposób. Ciągle chce rozmawiać, kontroluje, mnie sprawdza, interesuje się tym gdzie wychodzę, czy chodzę na uczelnie, jak jestem w łazience i się kąpie to puka do drzwi czasem kilka razy i pyta się mnie czy wszystko dobrze.. Nawet zaproponował, że poszuka psychologa i pójdzie tam ze mną. Co mam teraz zrobić?

Gość gość
Zazdroszczę ze masz kogoś ktoś się o Ciebie martwi i troszczy. Porozmawiaj szczerze, powiedz ze nie chcesz takiego specjalnego zachowania jeśli Ci ono przeszkadza

Gość gość
Idź z nim do tego psychologa. Taki współlokator to skarb.

Gość gość
iść do psychologa dla świętego spokoju. może się odbimba.

Gość gość
To dobry chłopak. Znam go już 5 lat. Chociaż obawiam się, że on nie może mi pomóc. Ten psycholog też nic nie da. Nie wiem co mam zrobić.

Gość gość
Dlaczego nie chcesz dać mu sobie pomóc?

Gość gość
To nie do końca tak, że ja nie chcę. Po prostu ciężko w mojej sytuacji coś zrobić.

Gość gość
po cholere zakladasz codziennie po kilka tych samych tematów ?? Ile razy trzeba Ci powtarzać, nie dziwie sie, ze chce Ci pomóc, bo faktycznie masz problem ze sobą, moze nie chce mieszkać z taką namolną babą pod jednym dachem?? Na moje to On powinien sie wyprowadzić w p**du