Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatek1992

Moj maz kontroluje co jem

Polecane posty

Gość Kwiatek1992

Wiem, temat wydaje się być śmieszny, ale mnie bynajmniej do śmiechu nie jest :( mój maż uprawia dużo sportu , zdrowo sie odżywia i w ogole ma fioła na punkcie zdrowia. Niby dobrze, bo nie jest zaniedbanym facetem z "miesniem piwnym", ale ostatnio zaczął się robić coraz bardziej irytujący delikatnie mówiąc... Zaczął kontrolować to co jem, gdy tylko sięgam po jakieś słodycze czy jakieś inne fast foody potrafi się na mnie wydrzeć, że to niezdrowe, czasem nawet zwraca mi uwagę, że przytyłam, że nie wyglądam jak przed ślubem itp. Ale ja 4 miesiące temu urodziłam dziecko, jeszcze nie zdążyłam wrócić do dawnej figury! Doszło nawet do tego, że gdy go nie ma pozwalam sobie na zjedzenie jakiejś pizzy czy czekolady :o wiem, że to chore ale co mam zrobić? Lubie słodycze i nie umiem z nich zrezygnować na zawsze. A przez uwagi męża czuje się nieatrakcyjna i gruba :(

Gość Kwiatek1992
Dodam, że seksu nie uprawiamy od pół roku, boje się że przez to on mnie zdradzi, ale z drugiej strony czuje się przez niego okropnie aż nieraz mam ochote się z nim rozwieść :o

Gość gość
Prawik myla ci mama dzisiaj f/i/u/t/a w misce?

Gość gość
słodkie macie te pożycia małżeńskie :-) to takie cudowne mężulek i jego ramię obok :-) ze mną nikt by tak nie pograł, żeby facet rządził moją osobą ,ja swojego chłopa znam lataaaa i bywałam grubsza ale zawsze miał świra na moim punkcie i rozpieszczał słodyczami a nie darł pyska ,nawet nie muszę mówić że darcie mordki na mnie znaczy jeden wielki wykop z mojego życia

Gość Kwiatek1992
Witam, w nocy zalozylam ten temat, ale nikt nic sensownego mi nie doradził. Gościu wyżej, czyli mam go zostawic?

Gość gość
a co ty jezyka w gebie nie miasz? powiedz zeby sie odczepil i tyle. chce sobie biegac i zrec trawe to jego sprawa. jak mu nie pasuje to pokaz mu drzwi. Jeszcze czego zeby mi facet mowil co moge i kiedy jesc

Gość Kwiatek1992
Ale ja mu mowie, żeby przestał, że boli mnie każda jego uwaga w stronę mojego wyglądu, zawsze jest wtedy awantura :o teraz wyjechał do rodziny, wiec mogę jeść to na co tylko mam ochotę, ale jak wróci to znowu się zacznie :(

Gość gość
A co gnoja to interesuje a ty pravik zamknij ryja

Gość gość
Gdy wróci powiedz mu "O mój Panie ja niegodna Ciebie zjadłam batonika, proszę o chłostę". Jak to jest, że jesteś na tyle dorosła żeby robić dzieci, ale nie dość dojrzała żeby porozmawiać z mężem i bronić swojego zdania?

Gość gość
To jest prowokacja?

Gość gość
bo jestes słaba. nie mow ze cie to boli. powiedz ze SOBIE NIE ZYCZYSZ takich glupich uwag i jak jeszcze raz uslyszysz to (tu postrasz go czyms czego sie boi, np odejsciem , brakiem sexu, wyprowadzka czymkolwiek byle zadzialalo) moj by sie wogole nie osmielil powiedziec mi co mam jesc a czego nie . i jak mowie ze sobie nie zycze jakis glupich uwag to on wiecej ich nie mowi. BADZ TWARDA!

Gość gość
a skad wiesz ze jest gruba pustaku? moze ma dobra przemiane materii. niektorzy jedza wszystko i co chwile i nie tyja. i on moze nie chce takiej zony a moze ona takiego pustaka tez nie.

Gość gość
bachorem to jestes ty, jak mu nie pasi to niech odejdzie a nie zgrywa cwaniaczka. czasy kiedy kobieta sluzyla i robila panom co chcieli MINELY

Gość Kwiatek1992
Nie jestem spasiona jak tu co niektorzy potrafią mi wmówić, mam 175 cm wzrostu i ważę 70 kg, ale wcale tego po mnie nie widać. Zresztą przytyłam w ciąży 16 kg, trochę już udało mi się zrzucić. Przed ciążą ważyłam 65.

Gość gość
Prawik idź umyć doope i daj fotę do oceny pajacu durny 🖐️

Gość Kwiatek1992
Jak juz to "ohyda", idioto :)

Gość gość
nie przejmuj sie tym idiotą wyzej. A co do męża, nigdy nie mów, że Cie to rani, wtedy jeszcze bardziej będzie Cie mial w garści, musisz mu stanowczo zakomunikowac, że nie ma tak robić , bo ... '' jak ktos wyzej napisał.

Gość gość
prawik - zgłosiłam Cie

Gość gość
dobry pravik jestes :-)

Gość gość
za Twoje wyzwiska i ordynarne zachowanie.

Gość gość2015
Cos z Twoim mezem jest nie tak......skoro nie widzi ze jestes -swiezo- po ciazy!! Zreszta pare kilo jak kobieta nabierze nie czyni jej od razu swinią!! Olewaj meza jak Ci dokuczy z czyms jeszcze..... po prostu odbijaj Pileczke.... Jak powie Ci ze za duzo wazysz to mu powiedz ze to on ma problem z Twoja nadwagą a nie Ty..... albo po prostu powiedz mmu ze jakby on chciał zjesc cos słodkiego to musialby isc odm razu biegac a Ty mozesz posiedziec bo od razu tylek Ci nie urosnie...... Atakuj kobieto! Silna jestes :)

Gość gość
Ty prawik w*********j bo pewnego dnia wybiore sie z chlopakami na ta twoja wies i dostaniesz taki wp*****l ze oczy bedziesz mial w d***e a jezyk przy k*****e!