Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny u nienormalnych

Prawda w oczy

Polecane posty

Gość normalny u nienormalnych

Dlaczego na kafe w dziale erotycznym siedzą same doopodajki, zdradzające żony, przygłupawe kochanki rozbijające cudze małżeństwa i myślące w swej naiwności, że nigdy nie będą z tego rozliczone? Czemu na kafe w dziale erotycznym siedzą faceci zboczeńcy, sfrustrowani posuwacze szukający wciąż nowych wrażeń, bo stare nudzą się szybciej niż przedwczorajsza prognoza pogody? Jakie wy macie wszyscy żałosne życia. Jakże sami jesteście żałości. Sens istnienia upatrywać w kootasie albo picy. Urodzić się, poroochać, kopnąć w kalendarz. Nic więcej... Ja mam Żonę. Kochamy się mocno. Ona była moją pierwszą kobietą, Ja Jej pierwszym mężczyzną. Pierwszy seks w noc poślubną. Jesteśmy szczęśliwi, dobrzy dla siebie nawzajemy, mili. Owszem, czasem się pokłócimy ale jak mówi Pismo - niech nie zachodzi słońce nad waszym gniewem. Przebaczamy sobie. I nigdy żadne z nas nie pomyślało nawet o zdradzie. A tu, na kafe?... Tu zdrada to wręcz chluba! Och, żałosna bando żałosnych ludzików, jakże żałosne są wasze pragnienia. Jakże żałosny jest świat przez takich jak wy...

Gość gość
Nie generalizuj,ja też bywam na cafe,i nie łapię się w ten schemat jaki przedstawiłeś a,że nie daje doopy,że oczekuje od życia zupełnie czegoś innego,to zapewne postrzegana jestem za dziwaczkę,tylko,że mi to "loto" to moje życie,i moja sprawa.. a i oceniać,innych nie ma co,coś spowodowało,że mają taki nie inny system wartości,ich sprawa...

Gość gość
powiem ci tylko tyle - wiekszosc z tych ludzi, przynajmniej na poczatku mowi: nigdy nie myslalem/am ze mnie to spotka wiec nie oceniaj pogubionych owiec

Gość gość
od wczoraj od 22.30 PIS nadchodzi obudzicie sie w europejskiej wersji Iranu

Gość gość
juz nie na wojnie z rosja?

Gość gość
tam gdzie kanał tam i szczury dlatego tyle tu zboków i kuref.

dlaczego? bo szczęśliwi ludzie nie mają powodu zeby siedziec na kafe czy jakimkolwiek innym forum (no, moze poza Tobą) ;p a moze jednak większosc z nich nie ma na głowie tylko rooochania, tylko to że są nieszczęśliwi w zyciu, związkach itp. i sorry, ale skoro nie znasz ich życia/historii, chyba nie masz prawa ich oceniac, bo kim jestes zeby to robic? i kto Cie nauczył takiego szafowania wyroków, bo chyba nie Jezus ;) aaa i pamiętaj..."nigdy nie mów nigdy". ps. dla jasności - nie zdradzam.

Gość gość
dales do pieca 🖐️

Gość prosto_w_oczy
Prawda w oczy... Nie lubię dogadywania, choć czasami prawda w oczy też boli.

Gość gość
Na dobrą sprawę to facet dobrze napisał bo przecież 99% na kafe to zbokole i d***** i wystarczy poczytać same tytuły by dojśc do takiego właśnie wniosku przecież tu co drugi temat to albo zdradziłam albo chce zdradzić albo myślę o czarnym k*****e albo matka z synem albo ojciec z córką itd. Nikt mi nie wmówi że to normalne zachowania więc wychodzi na to że facet jednak ma racje pisząc że 99% ludzi z kafe są żałośni bo sa żałośni i już i z faktami się nie dyskutuje

Gość gość
Jak wam się nie podoba to w********ac stąd znajdźcie sobie jakieś forum katolickie i już.

Gość gość
@9:54 Uderz w stół a nożyce się odezwą

Gość gość
ło panie, ino sodoma ji gomora tu!