Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie mi wstyd:(

Polecane posty

Gość gość

kilka tyg temu zdradziłam męża.Trzeci mężczyzna w moim życiu, powornie mi wstdy, gdy we mnie wszedł , aż się przestraszyłam. Mam straszne luzy , w zasadzie nie czułam jak jest we mnie, na początku, bo potem mimo to okazało się być całkiem fajnie. Jednak tak potwornie mi przed nim wstyd :( Mąż ma strasznie grubego i mimo że nie był pierwszy nie mógł się wbić , rozepchał mnie straszliwie

Gość gość
Nie pocieszasz mnie :( Ostatnio skończyłam związek z facetem z wielkim penisem, martwię się, że mnie rozciągnął, a nie mam skali porównawczej (był moim jedynym). :(

Gość gość
ale widzisz, jak mąż we mnie wchodzi to wypełnia po same brzegi. Kochanek ma mniejszego, ale jest kochany, delikatny, czuły , mąż rżnie jak piła ;-/.. Wstyd mi przed nim, mimo tego że powiedział że fajnie było.. "w sam raz"

Gość Nienawidzę facetów
Nawzajem się zdradzacie on też jest taki sam jak wszyscy faceci i dobrze że mu tak zrobiłaś i nie ma się czego wstydzić

Gość gość
Nie , nie jest, on mnie nie zdradzi, jest masakrycznie zakochany..ale to zupełnie inna historia

Gość Julietta87
Każdy zdradza taka nasza natura, ale w tym nie ma nic złego.

Gość gość
Jest Ci wstyd ze zdradzilas meza czy wstyd przed kochankiem ze Ci wsadzil i malo co poczul bo byly luzy?

Gość gość
dziś ale nic o mnie nie wiesz, tak samo jak ten człowiek który założył tamten temat.. Łatwo przypasować kogoś do schematu..

Gość gość
Wstyd mi bo mnie mąż tak rozxebał , ze masakra.. To że zdradziłam , otworzyło mi tylko oczy na to że można inaczej , że ja też mogę z seksu coś mieć, a nie tylko by się zlał :( Mieśnie kegla ćwiczę, ale to bedzie trzeba dopiero zweryfikować

Gość gość
Przyznaj się bez bicia. Jaki on miał obwód, że aż tak Cię rozkalibrował ? Czasami nie używałaś za dużego, grubego sztuczniaka ?

Gość gość
8:33 on cię nie zdradzi hahahaha dobre

Gość gość
Nie wiem , nie mierzyłam, ale porównując ma mniej więcej jak puszka po energetyku.. Nie używałam sztucznego nigdy, ale mąż jak wkłada palce nim zacznie piepszyc, to strasznie boli, jak mi tam grzebie

Gość gość
Jak puszka ? No to światowy rekord ! Nie wiesz co piszesz, ale może właśnie puszki wkładasz zamiast peniska 15 cm. obwodu. Palcem Cię boli ? No zmyślasz tu coś !

Gość gość
Co za idiotka 8:38, mam nadzieje ze będziesz cale życie sama albo przynajmniej ktoś ci ukochany cb będzie regularnie zdradzał.

Gość gość
nie palcem , a paluchami, pcha i merda z całych siał. I tak , jak puszka po red bull'u , nie obejmę go dłonią, brakuje jakiegoś centymetra..

Gość gość
Przecież to prowo...

Gość gość
8:56 wiesz co nie pomyliłaś/eś śię z tym że będzie zdradzał u facetów jest to na porzątku dziennym

Gość Julietta87
Do gość z godz 8:56 Na jakiej podstawie mnie obrażasz? Napisałam prawdę, jeśli ktoś będzie miał okazję zdradzić z osobą która go pociąga to, to zrobi.

Gość gość
Pociąga wizualnie ? Czy zobaczy w spodniach wypchane miejsce ?

Gość gość
Jak się wie ze się będzie kogoś zdradzać to po wchodzić w związek i krzywdzić tamta osobę? Ja nie mam problemu z dochowaniem wierności i serdecznie to innym userom polecam

Gość gość
To nie tak, ja nigdy bym męża nie zdradziła, gdyby mnie nie uderzył, nie wyszłabym z domu. Nie pojechała w świat, on akurat był na gg, na bilet miałam akurat tyle co do niego +3zł więcej. Było mi wszystko jedno.. Spotkaliśmy się, zabrał mnie do siebie. Troche wypiliśmy, zaczął całować.. Uległam, w zasadzie uległabym każdemu, bo wiem że jezeli się sprzeciwie weźnie siłą. Ale on był inny, pierwszy raz w życiu całowałam się z mężczyzną, pierwszy raz nie bolało..

Gość Julietta87
Dlatego ja nie preferuje stałych związków, gdyż nie zniosłabym nudy.

Gość gość
Rozgladanie się za innymi fiutami to leży chyba tylko w twojej naturze. Dla mnie takie podejscie to próba wytlumaczenia swoich chorych sklonnosci, w rzeczywistości to zwykły egoizm. Tylko człowiek pozbawiony altruizmu będzie wiódł te swoje zepsute, rozwiązłe życie kosztem innej osoby.

Gość gość
Jeżeli dla ciebie związek ogranicza się jedynie do zaspokojenia seksualnych potrzeb to faktycznie nie ma co się dziwić ze najchętniej dawalabys d**y na lewo i prawo.

Gość gość
A trójkatu? To nuda?

Gość gość
Twoje związki grożą nuda, bo jedynym istotnym dla ciebie kryterium jest pociąg seksualny.

Gość Julietta nana
Pociąg seksualnym jest bardzo ważny w związku nawet można powiedzieć, że jest najważniejszy. Osoba z którą jesteśmy musi nas pociągać, mieć takie same perwersyjne fantazje jak my w moim przypadku ta osoba również musi być otwarta na nowe doznania i przygody.