Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćDamian

Pytanie do tych co mieszkaja w kawalerce

Polecane posty

Gość gośćDamian

Wynajelismy kawalerke i choc to tylko jeden pokoj to i tak lepsze wyjscie niz z tesciami. Tylko jak uprawiac seks w takich warunkach? Zona ma dorastajaca corke z poprzedniego zwiazku. Zona i ja pracujemy i mozna powiedziec mijamy sie w domu. Tylko noce spedzamy razem. Niestety wszyscy troje. Nie to zebym mial cos przeciw przybranej corce ale po prostu musze jakos uprawiac seks z zona bo zwariuje chyba. Raz sprobowalismy tak pod koldra ale kwas byl jak cholera... Pytanie do tych z kawalerek jak Wyscie sobie poradzili.

Gość gość
Ile lat ma dziewczynka?

Gość gośćDamian
To juz nie taka mala dziewczynka tylko niedlugo zacznie 14 rok. Dlatego ja powtarzam zonie, ze czas przestac udawac przed nia, ze dzieci przynosi bocian tylko normalnie zaczac uprawiac seks ale zona nadal sie wstydzi przy corce. Na razie jedyne co mamy to szybkie numerki w lazience. Ja chce norlanie, jak czlowiek, w lozku i dluuugo, jak dawniej, a nie na chybcika

Gość gość
" czas przestac udawac przed nia, ze dzieci przynosi bocian tylko normalnie zaczac uprawiac seks ale zona nadal sie wstydzi przy corce." XXX To Ty chcesz na oczach małolaty posuwać jej matkę? Bo nie rozumiem

Gość gośćDamian
Nie na zadnych oczach tylko moglaby sie np. odwrocic do sciany. Chodzi mo o to, bym nie musial sie kryc z uczuciem do wlasnej zony i okazywac jej milosc gdzies pod koldra i jeszcze sztucznie tlumic westchnienia. Uwazam, ze 13-14 lat to juz na tyle swiadomy wiek, by nie udawac, ze seks to temat tabu. Niestety, zona nie chce slyszec o seksie w jednym pokoju z corka. Czyli najpierw mnie atakowala, b y wyprowadzic sie od rodzicow, gdziekolwiek, a teraz odmawia mi seksu, bo sie wyprowadzilismy do jednego pokoiku. Dziwne to dla mnie rozumowanie. Ponawiam pytanie, jak wy sobie radziliscie w kawalerkach? Nie wierze, ze nikt tak nie mieszkal. Napiszcie cos.

Gość gość
Znajdź lepszą pracę i weź kredyt na dom :-D

Gość gość
Jesteś obrzydliwy ;-( Jestem mężatką od kilkunastu lat, mam córkę w podobnym wieku do Twojej i jestem w szoku, że taki pomysł przychodzi Ci do głowy ;-( Masz rację, że córka już dorasta, rozumie i właśnie dlatego powinna mieć swój pokój, nawet nie dlatego żebyście Wy mogli czuć się swobodnie a właśnie dlatego, że ona już intymności potrzebuje. My mamy duże mieszkanie a mimo to z seksem czekamy najczęściej do późnej nocy kiedy dzieci śpią. Nie wyobrażam sobie inaczej. Co więcej powiem Ci, że moja córka wstydzi się przy mężu/jej ojcu rozmawiać o intymnych sprawach. Ze mną rozmawia swobodnie a jak mąż wchodzi to milknie, prosi żeby nie mówić. Kiepsko reaguje nawet jak mąż wychodzi spod prysznica w bokserkach. Zawsze prosi żeby się ubrał, założył koszulkę... a Ty o seksie piszesz, żeby się dziecko odwróciło ;-( obrzydliwe...

Gość gość
Nie na zadnych oczach tylko moglaby sie np. odwrocic do sciany x o k***a :) a balkon macie? , moglaby na balkonie posiedziec albo niech idzie do kibla ksiazke w wannie poczyta :)

Gość gość
Przy dziecku to niedopuszczalne. Albo masz coś z głową albo to prowokacja bo nie wierzę, że piszesz serio. Jedyne co Wam pozostaje to w łazience i to jak dziecko czymś zajęte. To już spora dziewczynka, więc na pewno wychodzi do koleżanek, na podwórko.. . Musicie sobie radzić i takie okazje wykorzystywać. Wysłać do kina, do dziadków. Chyba nie siedzi codzienne 24/7 z wami?

Gość gośćDamian
Jasne, ze chodzi do kolezanek tylko problem w tym, ze ja rano wyjezdzam do pracy a wracam poznym wieczorem. Wiec chocby mala i caly dzien spedzila na dworze to co mi z tego skoro ja widze zone dopiero wieczorem gdy dziewczyna jest juz w domu. Latwo napisac musisz sobie jakos radzic. Pytam - JAK? U indian podobno robia to normalnie w namiocie (wigwamie) przy piatce dzieciakow i jakos nikt nie robi afery. Nie rozumiem czemu w Polsce jest jeszcze taka zasciankowosc.

Gość Winetu
Oskalpuj ją i po problemie :D 🖐️

Gość gość
jak masz problem weź ją do trójkąta to się młoda czegoś nauczy a i ty porządnie z krzyża spuścisz !!! :D :classic_cool: 🖐️

Gość kobieta normalna
Nie obraź się ale nie jesteś zbyt mądry. Nic nie wiesz o dziewczęcej psychice. Mnie córka jeden jedyny raz nakryła na seksie z mężem i jej ojcem. Trwało to sekundę. Otworzyła drzwi i widząc co się dzieje natychmiast zamknęła. Uwierz mi, przez 2 dni nie była w stanie spojrzeć mi w oczy. Niby starała się zachowywać nornalnie ale przecież sama widziałam jak to przeżywa w sobie. Dzieci mają inna psychikę jak dorośli a Ty zamierzasz tę psychikę dosłownie zdruzgotać chcąc robić to jawnie przy niej. Wybacz to nie jest zbyt mądre. To potwornie głupie i odradzam Ci z całego serca!

Gość gośćDamian
@ 19:29 Ja tez wiem, ze dziewczyna potrzebuje osobnego pokoju. Tak jak i my. Niestety, realia finansowe sa jakie sa i jesli udzielasz mi takich rad, to rozumiem, ze chcesz mi dac kase na mieszkanie. Bo ja nie mam. Dotad mieszkalismy w domu z tesciami i tam nie bylo problemu z pokojami. Niestety, byly problemu innej natury. Przeprowadzilismy sie do osobnej kawalerki na zyczenie zony, ktora juz nie wyrabiala z wlasnymi rodzicami. Nie moja wina. @ kobieta normalna Jak jestes taka madra to slucham Twojej propozycji. Przypomne jak wyglada sytuacja: a) Mieszkamy wszyscy troje w jednym pokoju. b) Przyjezdzam dopiero poznym wieczorem do domu i jedyny czas jaki mam dla zony to noc. c) Dziewczyna oczywiscie nocuje tez w tym czasie w pokoju. Jak widzisz niezbyt jest tu pole do seksu. A ja w celibacie zyc nie zamierzam. Wiec jesli masz lepszy pomysl to zamieniam sie w sluch. Bo na razie to kazdy ogranicza sie do bycia moralnym mentorem ale konkretnej rady jakos nie widze. Nawet od kobiety normalnej.

Gość gość
Przecież uprawianie seksu w obecności małoletniej, to już pedofilia. Jak Ty sobie to wyobrażasz? Że ona leży odwrócona do ściany i słucha jak stękacie, jak łóżko trzeszczy? Ładnie byś dziecku połamał psychikę. Cóż. Wysyłajcie ją na noc do koleżanki, wychodźcie na randki, które zakończycie godziną, dwoma czy ile chcecie w hotelu a potem wrócicie na resztę nocy do domu. Tu nawet parawan nie wystarczy, bo wszystko słychać. Co innego, jakby to była dorosła współlokatorka, to porozmawiać i jak się zgodzi, to za parawanem można, ale nie przy małoletniej!

Gość gość
Dziewczynka ma 14 lat, pewnie ma koleżanki może kiedyś wspomniała ze chce u ktorejs nocować, może w piatki albo soboty niech nocuje u dziadkow. innego wyjścia niema. a ty naprawdę wybij sobie z glowy bzykanie się z zona w obecności dziecka- to nazywa się demoralizacja i może podchodzić pod molestowanie.

Gość gość
córka na weekendy do dziadków?

Gość gość
moja rada to niech dziewczyna spi w kuchni a ty zone posuwaj w pokoju , chyba ze kuchnia jest mala ?

Rozwiązaniem jest brak seksu :D Bo chyba nie przy dorastającej dziewczynie. Chcesz ją skrzywdzić na długie lata?

Gość gość
a co na to zona , co uwaza ??

Gość gość
Za porządną robotę się weź, zarób na większe mieszkanie, mam córkę w tym wieku, dla mnie to jest niedopuszczalne. Żal mi córki twojej żony, że ma tak pustego ojczyma, dobrze, że matka ma trochę zdrowego rozsądku, mam nadzieję że się nie ugnie. Chcesz bzykać, to stwórz warunki, a nie dziecku chcesz zrobić koszmar z dzieciństwa. Znienawidzi ciebie i matkę, zacznie się bunt, to może się źle skończyć dla niej.

Gość gość
Nie zamierzam dawać Ci pieniędzy na mieszkanie. Trochę mnie dziwi, że dorośli ludzie siedzą z dorastającą dziewczyną w wynajętej kawalerce. Ale to Wasza sprawa, nie mnie oceniać. Myślę, że niewiele więcej zapłacisz za wynajem 2 pokoi a będziesz miał jednak większą swobodę i dziewczyna też. Przecież nie dacie rady długo tak mieszkać. Najlepiej jak najszybciej rozejrzyj się za innym mieszkaniem. A oprócz tego możesz zaproponować żonie wyjazd we dwoje na weekend albo córkę wysłać do babci czy nawet do kina gdzieś itp.

Gość gośćDamian
Juz pisalem, ze zona nie chce slyszec o seksie przy corce. Na szczescie to ja rzadze i zona zrobi co kaze. @ uomo Nastepny mentor moralny. Sam se zyj bez seksu. @ 20:54 i 20:54 egzekwo Pierwsze ralne konkrety. Do zastosowania obydwa. @ 20:53 Po kolezankach spac raczej nie bedzie. @ 20:53 wczesniejsza Jaka pedofilia? Czy ja to zamierzam robic z malolata czy z jej matka??? No gdzie tu pedofilia jak ja malej nawet nie dotykam???

Gość gość
postaw ściankę i po problemie

Gość gośćDamian
Zmierzylem. Niestety lozko ni cholery nie wlezie do kuchni. Zreszta nie ma sensu co rano i wieczor go przenosic. Bez sensu. Znowu jestem w punkcie wyjscia. A wlasnie mam ochote na seks

Gość gość
Poszukaj może czegoś innego! Są też kawalerki 2 pokojowe. mój kolega wynajmuje taka we Wrocławiu za 500zl

Gość gość
JESTES P**********Y do kwadratu czlowieku, wspolczuje temu dziecku!!! :o :o :(

Gość gość
Aż wierzyć się nie chce . Zmień mieszkanie zboczencu

Gość gośćDamian
No i wsadzilem kij w mrowisko ;) Spoko, nie denerwujcie sie tak wszyscy. Nie ma zadnego zboczenca. Jest tylko... ...Wasz oddany PROWOKATOR :D A mowilem, ze wymysle jeszcze dzis prowo i nikt sie nie pozna? :) Niestety, musialem pisac nie jako kobieta, jak uwielbiam, a jako facet. Tematyke tez zmienilem. Na nieco bardziej kontrowersyjna. Oj, widze, ze niektorym cisnienie skoczylo, hehe. Spoko, nie ma zadnego zbokola chcacego zrobic p****la na zywo. To dobra wiadomosc. Jest i zla. PROWOKATOR dziala i poki co nie zamierza opuszczac dzialu ero. Badzcie zatem czujni ;) x Wasz oddany PROWOKATOR :D

Gość gość
Nie na zadnych oczach tylko moglaby sie np. odwrocic do sciany. xxx to było the best :classic_cool: