Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziesięć przypadkowych faktów o tobie

Polecane posty

Gość gość

był kiedyś podobny temat na uczuciowym i fajnie się rozkręcił. Kto zacznie?

Gość gość
kogo to interesuje?

Gość gość
-rozmiar buta 39 -lubię tylko środkową część skrzydełek z kurczaka -zawsze mam pomalowane paznokcie -sypiam tylko w koszulce -nie lubię się spóźniać -oglądam głupie seriale -gdy płaczę mam zielone tęczówki -lubię wanilię -sukienki na mnie źle leżą -lubię ciepło

w umyśle mam smoka, piję cydra, słucham Lipnickiej, czerwony lakier na paznokciach, bardziej czuję niż myślę, chodzę spać późno, kocham kosmos :), włosy w kok, lubię czekoladę z orzechami, hmmm jestem sobie i tyle ;)

Gość gość
1 mam małego 2 sikałem w łóżko do pierwszej klasy 3 nie lubię wątróbki 4 klamię że jestem starszy 5 podoba mi się siostra 6 lubię słodycze 7 w szkole miałem problem z matmą 8 chyba jestem bi 9 nigdy nie przeczytałem książki 10 nie lubię tego forum

Gość gość
1. niedługo 36 urodziny 2. nie lubię mięty 3. palę trzy papierosy rocznie 4. rzuciłem kiedyś w kolesia siekierą (nie trafiłem) 5. dłubię w nosie 6. uwielbiam wątróbkę 7. sikam na siedząco 8. czasem w środku nocy myślę o ucieczce od mojego życia 9. pasjami uwielbiam truskawki 10. onanizowałem się kiedyś za pomocą wazonika

Gość gość
1.Jestem p******y. 2.Jestem p******y. 3.Jestem p******y. 4.Jestem p******y. 5.Jestem p******y. 6.Jestem p******y. 7.Jestem p******y. 8.Jestem p******y. 9.Jestem p******y. 10.Jestem p******y.