Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieszczoty w czasie gry wstępnej i po seksie

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zastanawia mnie pewne zjawisko. Przed seksem mój facet zawsze bardzo dba o gre wstępną - jest naprawde mistrzowski, wszystko jest wspaniałe jak w filmie romantycznym :D po wszystkim to zazwyczaj ja staram sie go obdarzyć jakąś czułością i całuje go w różny sposób, w różne miejsca. Przykładowo w kąciki ust, w dołek pod obojczykiem, seria pocałunków od szyi po ramie, całuje jego twarz itd. Zauważyłam, że zazwyczaj (niezależnie od tego, czy przerwa między ostatnim razem wynosi 3 dni czy miesiąc) on po wszystkim robi mi to samo, co ja poprzednim razem robiłam mu. Całuje mnie w te same miejsca co ja go wcześniej, w podobny sposób :D to wszystko jest bardzo miłe i przyjemne, ale zaciekawiło mnie to trochę :D nie chcę go o to pytać, dlatego pytam tu :) chciałam zapytać, czy jest tu ktoś, kto ma podobną tendencję?:)

Gość gość
pewne mysli,ze skoro całujesz go w te miejsca to sa to miejsca ważne dla ciebie czyli prawdopodobnie sprawiają przyjemność dlatego to czyni dla ciebie

Gość kajajaka25
Też o tym samym pomyślałam. Chcąc sprawić ci przyjemność, robi to co ty robiłaś, bo myśli, że to ci się spodoba. W jakimś poradniku kiedyś nawet czytałam, żeby obserwować co robi partner i potem to naśladować, bo prawdopodobnie jemu to też sprawi przyjemność, skoro uważa, że robiąc to, sprawia przyjemność tobie. Może też to czytał, albo coś podobnego i dlatego się tak zachowuje :)

Gość kajajaka25
O ile coś w tym prawdy jest o tyle powtarzanie DOKŁADNIE tego samego nie jest chyba najlepszym pomysłem. Brak miejsca na improwizację... Ale ważne, że się chłopak stara i zależy mu na tym, żeby ci sprawić przyjemność. Za to mega plus dla niego :)

Gość gość
Kazdy ma nine ulubina miejsca do pocalunkow a facet po seksie przewaznie nie lubi tego wiec nie wiem po co to robisz. Daj jemu chwile odpoczac. Jestem facetem I wiem jak to jest

Gość kajajaka25
Robi to dlatego, że kobiety z reguły po seksie potrzebuję bliskości. Chcą przytulenia czy kilku muśnięć. Wielu mężczyzn również. Przecież to normalne. Chyba proste, no nie?

Gość gość
No tak ale ja np. Potrzebuje spokoju przez chwile pewnie ze przytulenie itd ale nie bardzo namietna pocalunki w niechciane miejsca

Gość gość
Moge popiscic pania w czule miejsca

Gość liberałka
W internecie jest wiele stron gdzie możemy znaleźć informacje na ten temat. Ostatnio serfująć po internecie natknełam sie na strone http://www.szkołaseksu.pl/ fajnie napisane, przystepnym językiem, krótko i na temat. polecam

Gość gość
on jest bardzo wrażliwy, czuły i uwielbia tulenie i całowanie - nigdy by nie odmówił, nie ma u niego czegoś takiego jak "brak ochoty" na bliskość :D więc myśle, że skoro tak zapamiętuje te rzeczy, które robiłam, tzn. że jakoś mu utkwiły w pamięci, jeśli powtarza je po miesiącu... ;p