Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podróżnik na gapę

Co T0 znaczy dla nas

Polecane posty

Gość Podróżnik na gapę

Gdy Ona połknie, to dla nas oznacza to, że przez jakiś czas ja jestem w Niej. Wczoraj wyjechała na kilka dni do innego miasta. O 6:00 wysłałem do Niej SMS-a: "Dzień dobry. Skorzystałem z tej okazji, że JESTEM TAM, GDZIE JESTEM, i o 6:00 pocałowałem Cie w serduszko. Czy poczułaś?" Odpisała: TAK!

Gość gość
o czym piszesz...? nawet kawa nie pomogła wybacz jeżeli połknięcie :P nastąpiło kilka godzin temu to zawartość naturalnie przemieściła się niżej pocałunek w serduszko niemożliwy ale 😘 za pomysł a po powrocie czeka Cię miłe przywitanie :D

Gość Podróżnik
Zapomniałem o napisaniu, że wczoraj po spakowaniu się, już po ubraniu się do podróży, na samym końcu, przed wyjściem, do swojego brzuszka zabrała MNIE.

Gość Podróżnik do Sceptycznej
Oczywiście brzuszek ROZPUŚCIŁ MNIE i wtedy rozpłynąłem się po całym Jej ciele. Jej serduszko pocałowałem dziś rano OD ŚRODKA!

Gość gość
To ty myślisz,że twoja sperma od wczoraj krąży w jej krwioobiegu?

Gość gość
to ja 6.27 skąd wiesz że jestem kobietą? sceptyczną :P miło pomyśleć że mimo odległości nadal jest się razem fizycznie :D przywitanie będzie miłe miłego dnia

Gość gość
A pocałowałeś ją ustami jednego plemnika,czy wszystkich?

Gość gość
Gdybym się bzyknęła z facetem na pożegnanie a rano dostała takiego smsa to chyba bym już nie wróciła.:-( A do kobiety,której całowanie spermą w serce jest... miłe-żal mi cię.

Gość Podróżnik
Pomyślałem, że rankiem faceci są mało aktywni. Moja sperma TO JA! Mogę na dowód dać mikropróbki jej i siebie np do kryminologa na badanie DNA. Jestem PEWIEN orzeczenia o tożsamości! Po rozpuszczeniu się w brzuszku płynę w Jej krwioobiegu, jako smuga aminokwasów. Komórki żadnej Dziewczyny, także Mojej, nie pominą takiej okazji, aby je wbudować w skład siebie. Jesteś tym, co zjesz!

Gość gość
Trzeba było jej jeszcze do słoików zawekować,na tych kilka dni.Jak biedactwo wytrzyma bez twojej obecności?

Gość gość
O k****.I pomyśleć,że taki psychol chodzi gdzieś między ludźmi...

Gość gość
" rankiem faceci są mało aktywni" :O fałsz :P

Gość gość
Niestety już wyszedł do pracy i niestety nie poczuję tego pocałunku spermy w serce,bo wycieka wciąż jeszcze ze mnie...a po tobie podróżnik widać,że nie ttlko rano masz problem ze startem.:-D:-D:-D

Gość gość
"gość dziś Gdybym się bzyknęła z facetem na pożegnanie a rano dostała takiego smsa to chyba bym już nie wróciła.smutas.gif A do kobiety,której całowanie spermą w serce jest... miłe-żal mi cię. " x x x Nie jest miłe [cool W taki pochmurny poranek akurat to mnie rozśmieszyło BZYKAĆ to się mogą pszczoły x x x Nie sądziłam że Autor topiku aż taki odejechany jest Chemik ;) Alchemik ;)

Gość Podróżnik
Jeśli Psychol dobierze się z Psycholką, jeśli on z miłością wpływa do Niej (tak, wyraźnie czuję WTEDY miłość), a Ona z miłością go otula, to chyba nie powinno być to bolesne dla nie uczestniczących. Ja chyba nie zjem surowego tłuszczu foki, ale nie stanę obok Inuity, aby mu za to wymyślać.

Gość Hrabina Wesołowska
O tej porze jesteś już w okolicy jej dziurki wylotowej. możesz tam ją wycałować :)

Gość gość
gość 7.04 No przecież pisałaś,jakie to miłe,nawet za pomysł całusa zostawiłaś,a on widzisz i tak głębsze wlewy lubi.:-p

Gość Podróżnik
Zgadłaś/zgadłeś (pisząc dajcie jakoś domyślić się waszej płci): jestem chemikiem, więc coś wiem a Ona jest muzykiem, skądinąd habilitowanym, więc CZUJE to, czego wielu nie czuje, widzi "drugość" bytu. Gdzie teraz w Niej jestem? Owszem, komórki z czasem wymieniają swe atomy, ale nie aż tak szybko. Moje atomy, z wczoraj i z dawniej, jeszcze mają sporo czasu do eksmisji. Jak widzę, niektórych to irytuje, ale zupełnie prawdziwie TAK PO PROSTU JEST!

Gość gość
Alchemik,a ty się nie obawiasz,że jej od twojego nadmiaru testosteron skoczy?Zarosną jej pośladki i broda...

Gość gość
Ja myślę że jak byłeś w jej brzuszku to już dawno wylądowałes w kiblu a w brzuszku już jest ktoś inny.

Gość Podróżnik
Jeśli mi moja "Psycholka" mówi: - Uuuuu! Ależ to paskudne, ale CHCĘ ciebie w sobie mieć! To nie traćcie (niektórzy) sił na namawianie mnie do odrzucenia TAKIEGO zaproszenia. Smak to okoliczność istotna, ale nie przesądzająca, nie dominująca nad WSZYSTKIMI innymi przesłankami. Przed laty witaminę D aplikowano dzieciakom prawie wyłącznie w tranie. OHYDNYM! Nie jakimś "odsmaczanym", jak obecnie. Wzmacnianie rosnących organizmów było PONAD aspekt smakowy. Jeśli dla Niej i dla mnie świadomość i czułość szczególnego połączenia górują nad pokonywanym niesmakiem, to jaki macie interes w zniechęcaniu nas do tego?