Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zmniejszyć ramiona ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem szczupła, a moje przed ramię wynosi 27 cm w obwodzie. Jest to dużo. Dziewczyny co polecacie, alby pozbyć się dużego ramienia ? Ćwiczyłam, ale to tylko powiększyła mi ramię i jest jeszcze większe.

Gość gość
a to tylko Ty widzisz ten problem czy wszyscy :)? nie zartuje, kazda z nas ma kompleksy heh

Gość gość
Nikt nigdy nic nie mówił o moich ramionach

Gość gość
Jesli ćwiczyłaś i zmiast się pomniejszy tylko się zwiększyły to problemem nie jest tłuszcz tylko masz taką urodę i raczej nic z tym nie zrobisz. Miałam koleżankę co nie mogła pleców ćwiczyć bo jej się bardzo szybko motylki umięśniały i wyglądała potem jak chłop z roli. Jesli już tak bardzo chcesz to przejdź się na bardzo porządną siłownię gdzie mają wykwalifikowanych trenerów personalnych i to ich się poradź

Gość gość
Mi bardzo szybko rosną mieście wszędzie tylko nie w okolicach brzucha.

Gość gość
jeśli tłuszcz to ćwiczenia na spalenie tkanki, cardio, i na pewno lepiej wyglądają ramiona wysportowane, lekko umięśnione niż wytłuszczone

Gość gość
Jak nie będziesz ćwiczy ramion z obciążeniem, to zamiast smukły ramion będziesz mieć galaretkę.

Gość gość
2 rzeczy - 1 to cardio, widocznie akurat w tym miejscu tłuszcz sie u ciebie gromadzi najbardziej-ale jak zaczniesz nad soba pracować czy to biegając, czy jeżdżąc na rowerze czy grając w squasha to zacznie spadać ze wszystkich partii ciała równiez z ramion -2 ciężarki, pompki, podciąganie -coś na rzeźbe-nie mart się nie zrobią ci się od razu wielkie kulturystyczne ramiona-na takie trzeba długo pracować, a chodzi o to żeby tylko je ujędrnić