Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z małym penisem

Polecane posty

Gość gość

Spotykałam się z facetem, który wydawał się na początku miły, tylko nieśmiały i jakby zamknięty w sobie. Po jakimś czasie okazało się, że ma małego penisa, ale przecież to nie jest najważniejsze... Nasza znajomość musiała się jednak skończyć,bo mimo mojego zaangażowania zdarzało mu się nie oddzywać kilka dni.Mówił,że mnie kocha itd. sypialiśmy ze sobą,a teraz mnie zostawił i się nie oddzywa. Skrzywdził mnie i chciałabym się jakoś zemścić na nim...

Gość gość
spotykałam się z takim, fajny facet, ale bajerant, w dodatku niedojrzały, a ptaszka miał jak fistaszek

Gość gość
Kobieto, ile jeszcze założysz tych żałosnych tematów?

Gość gość
nie wiem czemu to komuś wydaje się żałosne???

Gość gość
facet jest z wysoko usytuowanej rodziny, przystojny i wydaje mu się, że może tak traktować innych i to jest bardzo żałosne

Gość gość
jest to mądra rada, ale rana zostanie, a on bezkarny...

Gość gość
ja kiedy tylko chcę mogę mieć małego penisa ubdużego ... uem się dostosowac do każdej cipki :} jedna nawet zaskoczyłem tym co umiem az zaniemowiła będac na mnie a to tylko mała próbka :)

gość dziś jest to mądra rada, ale rana zostanie, a on bezkarny... tak,ale w tej sytuacji to chyba najlepsze wyjscie.Kobieta powinna się szanować.Co autorce dadzą te zemsty - wyjdzie na kretynke,ktora chce sie odgrywać na jakimś zakompleksionym bucu. Trzeba odejść z honorem i nawet nie splujnąć w kierunku takiej osoby.

Gość jolo
Wykorzystał dziewczynkę z biednego domu, która myślała że księcia z bajki spotkała

Gość gość
no i ona teraz płacze, a on już pewnie wykorzystuje inną głupią

Gość gość
Ja na miejscu autorki nie zniżyłabym się do takiego poziomu żeby szukać zemsty, kobieta powinna mieć dumę i być damą, a nie ganiać za małymi knypkami i im dokuczać :) zresztą on jest dostatecznie ukarany, musi przejść przez życie z małym... wdziękiem :P

Gość gość
"musi przejść przez życie z małym" zduzapochwa mialby duze problemy :}