Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja wam powiem prawdę jako wybrca Dudy

Polecane posty

Gość gość

z II tury. Mam głęboko gdzieś jego obietnice, nie interesuje mnie czy coś spełni, nawet ich do końca nie znam, wiem, że to głównie od rządu zalezy, dlaczego czekamy na jesienne. Zagłosowałam na Dudę bo nie mogłam już patrzeć na Bula i na platfusów, którzy myśleli, że wszystko im się należy co by nie zrobili, wystawili największego cioła ze swojej partii i myśleli, że jeszcze dwie kadencje się utrzyma, 40 milionów ludzi w państwie a reprezentowało nas takie dno moralne i intelektualne ;/. Wystarczy mi, że Duda nie będzie podpisywał wszystkiego co PO poda, będzie ich trochę kontrolował. Przy okazji nie będzie kompromitował nas na zewnątrz, zna języki, ma obycie, będzie potrafił wypowiedzieć się składnie bez kartki, nie będzie publicznie pierdział, skakał po krzesłach, dłubał w nosie na spotkaniach z Obamą, rzucał wulgarnych dowcipów, będzie kulturalny wobec kobiet i nie będzie skakał po krzesłach. Takie mam wobec niego oczekiwania. PS: PISu nienawidzę. Pozdrawiam serdecznie lemingi "zawsze za Bronkiem".

Gość empi
"Gratuluję" wyboru - jeśli życiowe są równie trafne i przemyślane - brawo! Używanie określenia "dno moralne i intelektualne" świadczy o zupełnym nierozumieniu słów .

Gość gość
11.36 Ja mam bardzo podobne zdanie!

Gość gość
Typowa hipokryzja pisiorow. Wasz palityk może lzec jak pies. Ale to nieważne. To nic ze jest oszustem i kłamca i okłamał narod

Gość gość
obserwujemy i rozliczymy

Gość gość
Tak samo pierdzi tylko oralnie. To co mówi to pierdzenie. A skoro tak zachowuje się reprezentant Polski to znaczy ze Polska nie będzie szanowana