Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izolka84

WYSOKA TEMPERATURA PRZED OKRESEM

Polecane posty

Jutro mam dostać @ a dzisiaj tem. skoczyła mi do 37.4 mam cykle 28 dniowe a od 8.05-13.05 codziennie kochałam się ze swoim mężem prawdopodobnie to były moje dni płodne ale od 8 dni moja tem waha się od 36.9 do 37.2 a dzis dzień przed @ taka wysoka czy to możliwe że jestem w ciąży bardzo bym się ucieszył w 26 dzień cyklu robiłam test ciążowy ale chyba za wcześniej i wyszedł negatywny:( podbrzusze pobolewa mnie już jakiś czas i strasznie kuły mnie jajniki mam mdłości jak coś zjem i przez pare dni miałam duszności i zawroty głowy czy któraś z was miała takie objawy przed samą @?i kiedy powinnam zrobić test ciążowy?

Gość gość
kolejna inteligenta- dziewczyno po jakiego grzyba robisz test przed datą miesiaczki i po jakiego grzyba fiksujesz z ta temperaturą? jak masz być w ciązy to jestes i sie o tym dowiesz a jak nie to nie i tyle:/ co ci to da że się dowiesz 2 czy 3 dni wczesniej?nic... wiec zamiast sie fiksowac na zapłodnieniu zajmij sie swoim zyciem a nie nakrecasz sie stresujesz i wszedzie widzisz objawy...

Gość gość
Dokładnie, zrób test za jakieś 4 5 dni.

Gość gość
Takie objawy w ciąży daje hormon, który daje pozytywny wynik testu, za wcześnie żeby to miały być objawy ciążowe