Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dałam do wylizania całodniową...

Polecane posty

Gość gość

ostatnio wkurzył mnie mój facet - ciągle chce mnie lizać w miejscach intymnych i wymaga żebym 24 godziny na dobę była świeża i powabna a to po prostu nierealne - ostatnio jak wróciłam z pracy znowu tego chciał więc szybko ściągnęłam majtki wzięłam jego głowę i powiedziałam liż!!! wzbraniał się bo wiedział, że się nie kąpałam od rana ale zagroziłam że jak teraz tego nie zrobi to już więcej mu nie dam i będzie koniec związku - prawdę mówiąc musiało nie być miło na dole bo kilka razy robiła siku i w ogóle ciepły dzień był - kręciło mnie że znęcam się nad nim w ten sposób , wiedziałam że jako pedancik przechodzi katusze ale zna mnie i wie że nie żartowałam z rozstaniem - długo dochodziłam ale doszłam - jak go puściłam to zwiał do kibla od razu umyć buzię - wyprysnął z domu i od trzech dni się do mnie nie zbliża - super jest teraz mam wolne i kontroluje sytuację - niedługo znowu go tak zagazuje tylko tym razem usiądę na jego twarzy - będzie fun - niedługo zdam wam relację

Gość gość
Jestem do dyspozycji :)

Gość gość
buha buha buha ha śmiszny/a jesteś

Gość gość
prowokacja ? a dajesz mu po ruch/ac czy do lizania go masz?

Gość gość
prawda i to realna - ale jak widać panowie w naszym pięknym kraju nadal tkwią w okowach późnego średniowiecza

Gość gość
jak mam być szczera to ja w podobny ale jednak inny sposób musiałam pozbyć się faceta - po prostu postanowiłam skończyć związek ale on nie przyjmował tego do wiadomości - ja właśnie również przestałam dbać o higienę - może nie zrobiłam tego w tak dosadny sposób jak koleżanka ale to jednak skutecznie go zniechęciło - co prawda ja też się męczyłam - ale jak powiedział na końcu, że do końca życia nie zapomni smrodu z mojej c..y to wiedziałam że mi da spokój

Gość gość
ciekawe jak długo wytrzymasz ?

Gość gość
Dla kobiet lizanie ciipy to przyjemność i orgazm a jak ty pisesz dla ciebie kara

Gość gość
daje 10/10 w ocenie tego tematu

Gość gość
ja chyba pojmuję twoją intencję - przynajmniej mi by to dało do myślenia

Gość gość
Ja pier....spaliłabym sie ze wstydu żeby facet taka niemytą miał językiem dotykać.Widać ze baran ze na to poszedł.Szanujący sie facet by takiej nie tknął.

Gość gość
jak miała to być nauczka to dobrze to rozegrałaś

Gość gość
debilka

Gość gość
Ale taka jest właśnie najlepsza, naturalna a nie o zapachu mydła i jeszcze jakichś perfum. Uwielbiam takie :)

Gość gość
czy jakas kobieta ci//p/ke//perfumuje?puknij sie w głowę.Zależy co facet woli.Moj Np.lubi rano sie do niej dobrać a prysznic brałam nocy,więc jak chce to ma .Ja wole jak po prysznicu zanosi mnie do lozka i wtedy sie do niej dobiera (pod prysznicem sam ją mi myje).

Gość gość
Wam chyba całkiem odbiło. Ci/pa ma pachnieć ci/pa, a nie perfumami.

Gość gość
Nie mniej jednak higiena jest ważna i pamiętajmy o tym aby dbać o siebie,są fajne i ładne żele do higieny intymnej,można ich używac,sprawdźcie na eRozkosz.pl