Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podrozniczka95

czy on się mnie wstydził ?

Polecane posty

byłam z facetem pół roku. ciagle mi obiecywał ze poznam jego kumpli / rodzine i konczylo sie tylko na obietnicach nic wiecej. jak chcialam sie z nimi spotkac to wymyslał teksty ze jego znajomi nie maja czasu na aranzowanie spotkania a sam latal z nimi co tyg na piwo. ostatnio siedzialam na lawce on jechal z kolegami rowerami nawet mi czesc nie powiedzial. a jak sie zapytalam co to mialo oznaczac takie olanie odp g****o. poczulam sie strasznie. spotykaismy sie jak bylo ciemno nigdzie nie chodzilismy tylko siedzielismy w jego aucie. zerwal ze mna 2 razy przez sms az sie zdenerowalam i napisalam mu co o nim mysle ze jest chamem prostakiem egoista i ze sie mnie wstydzi. byl zazdrosny o moje przyjaciolki mowil ze mieszaja mi w glowie. potem zaczal wypisywac ze on mnie kochal a ja wszystko spiepszylam ( ja tak nie uwazam) ze on mi ufal. rozmawialam z jego byla ona uwazala tez uwazala ze sie jej wstydzil b yhl strasznie wsciekly ze z nia rozmawialam . to moja wina ? to ze mna cos nie tak ?

Gość gość
Takie debilizmy że aż szkoda komentować.

Gość gość
On Cię nie kocha daj sobie spokój :O

Gość gość
nie wiem czy sie ciebie wstydzil ale z pewnoscia zle cie traktowal

Gość gość
Pół roku się na to zgadzałaś, to wiele o Tobie mówi. Zmień sie dziewczyno, bo całe życie będziesz pomiatana.

zmienilam sie. bylam posluszna ale miarka sie przebrala, nie pozwole sie tak traktowac. i w koncu powiedzialam mu co o nim sadze. koles byl w wielkim szoku. czuje ulge ze jestem sama